Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
25.4 C
Athens

Ζώδια: Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Διευθετούνται γραφειοκρατικές υποθέσεις σας που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό. Αρχίζετε τώρα να τα ξαναβρίσκετε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζημιές στον τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορεί να χρειαστείτε καινούριο κινητό, αλλά και σε μεταφορικό μέσο. Είστε πνεύμα αντιλογίας, καθώς προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυξάνονται τα έσοδά σας και η τύχη είναι με το μέρος σας, αν θέλετε να κυνηγήσετε το κάτι παραπάνω. Βοήθεια και συμπαράσταση από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε σημασία στα οικονομικά σας, κάντε καλή διαχείριση των εσόδων, γιατί δεν θα αποφύγετε έκτακτα έξοδα, ενώ οι ζημιές είναι μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ: Η επιθετικότητα και ο παρορμητισμός στη συμπεριφορά σας θα σας φέρουν ενώπιον ατυχημάτων λόγω βιασύνης. Οι ζημιές θα επεκταθούν και στον τεχνολογικό εξοπλισμό, είτε του γραφείου είτε του σπιτιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ερωτικοί πειρασμοί που κυκλοφορούν γύρω σας είναι μεγάλοι και πολλοί. Προσέξτε τι ρισκάρετε για να ενδώσετε σ’ αυτούς, κυρίως όμως να μην πείτε ψέματα, γιατί θα το αντιληφθούν.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθείτε να πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων των ανθρώπων που αγαπάτε και αυτό σας μετατρέπει σε «τρομακτικούς» απέναντι σ’ αυτούς που λέτε ότι αισθάνεστε πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε ιδεοληψίες και εμμονές και να σας δημιουργηθούν φοβίες και ανασφάλειες, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε υπερβολές, που θα κοστίσουν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά και προσωπικά. Δώστε σημασία στην υγεία σας, είστε πολύ στρεσαρισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποχωρισμοί από σχέσεις δημιουργούν εντάσεις, σας στεναχωρούν και σας αφήνουν με την πίκρα που φέρνει η απώλεια. Να είστε προσεκτικοί με τα δερματολογικά σας, γιατί θα είναι σε έξαρση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζημιές κάθε είδους θα σας κοστίσουν τόσο σε χρήμα όσο και σε ταλαιπωρία. Ολα θα διορθωθούν, καθώς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και πότε.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε σε θέση να βλέπετε σφαιρικά τα πράγματα και γι’ αυτό η επιτυχία είναι πιο κοντά σας από ποτέ. Ανθρωποι με πείρα και ισχύ έρχονται να συνδράμουν τις προσπάθειές σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους είναι πολύ μεγάλες. Και καθώς δύσκολα ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας, εσείς οι ίδιοι στερείτε...

Ζώδια: Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Διογκώνετε τα προβλήματα και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να προκαλέστε την προσοχή του περιβάλλοντός σας. Παρουσιάζεστε πολύ ευαίσθητοι και...

Ζώδια: Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας είναι υποκειμενική και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις για τα καίρια θέματα. Λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά,...

Ζώδια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; Κριός Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε...

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για απαξιωτική συμπεριφορά

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο επειδή ήταν αγενής στη συνέντευξη, την οποία της έδωσε το 2012 και έγινε viral. Στο στιγμιότυπο η Νορβηγίδα...

Ζώδια: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Σας ελκύουν ρομαντικές καταστάσεις και όλα όσα αυτές υπόσχονται. Ομως, μπορεί η περιπέτεια που επιδιώκετε να εμπλακείτε να είναι και...

Ζώδια: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Ελκύετε πολύ κόσμο προς το μέρος σας και είστε το πρόσωπο που κάποιοι επιθυμούν να συνεργαστούν ή να συνεταιριστούν. Ευνοούνται...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις

Γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Στην...

Ζώδια: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους είναι πολύ μεγάλες. Και...

Ζώδια: Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Διογκώνετε τα προβλήματα και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να...

Ζώδια: Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας είναι υποκειμενική και δεν είστε σε θέση...