Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
24 C
Athens

Ζώδια: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Μεταφυσικά τα ενδιαφέροντά σας σήμερα, σας έλκουν αντικείμενα όπως η αστρολογία, η μεταφυσική, τα παραφυσικά φαινόμενα και ίσως και η φιλοσοφική προσέγγιση της θρησκείας. Προβληματική η σχέση σας με τις γυναίκες της οικογένειας, κυρίως με τη μητέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αμφίρροπο το αποτέλεσμα σε μία νομική σας υπόθεση, αλλά το επιχειρηματικό σας ένστικτο είναι σε πλήρη λειτουργία, και έτσι θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σας και των συνεργασιών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να χάσετε ευκαιρίες εξαιτίας μιας αναποφασιστικότητας που σας διακατέχει σήμερα. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, καθώς εργάζεστε ασταμάτητα και είναι ορατός ο κίνδυνος υπερκόπωσης. Μια αναγκαστική επαγγελματική αλλαγή θα σας δυσκολέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιέζεστε από τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα αν δεν βρίσκουν ανταπόκριση ή είστε μόνοι. Ωστόσο, ο έρωτας δεν μπορεί να μείνει μακριά σας για πολύ. Σύντομα παρουσιάζεται νέα ευκαιρία για σχέση ζωής. Ο έρωτας σας αναπτερώνει το ηθικό.

ΛΕΩΝ: Μεγάλη ενέργεια υπάρχει συσσωρευμένη μέσα σας. Νεύρα και εντάσεις με τον περίγυρο αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν ανέχεστε την κριτική και δεν ακούτε κανέναν. Γενικά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορισμένη η αντίληψή σας, πιστεύετε ό,τι θέλετε, απογοητεύεστε όταν κάνετε λάθος στην κρίση σας. Μονοκόμματοι, χωρίς ευρύτητα οριζόντων, χωρίς διευρυμένη αντίληψη, κολλημένοι σε παρωχημένες ιδέες και ξεροκέφαλοι. Ευτυχώς, η επιρροή αυτή δεν κρατά πολύ.

ΖΥΓΟΣ: Οι δραστηριότητες που απαιτούν γρήγορη κίνηση θα είναι αυτές που θα φέρουν το μεγάλο κέρδος. Τα γυναικεία πρόσωπα δε θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της περαιτέρω οικονομικής σας κατάστασης. Να μην τρομάξετε από τις διακυμάνσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσωπικότητά σας και η εξαιρετική σας ικανότητα να φτάνετε στην πηγή των προβλημάτων και να τα λύνετε καίρια και άμεσα θα σας φέρει φήμη, αναγνωρισιμότητα και, πάνω απ’ όλα, επιτυχία. Το εμπόριο κι η διαχείριση δημόσιων αγαθών είναι τα «καλύτερά» σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φυλαχθείτε από οτιδήποτε απειλεί ή υπονομεύει την προσωπική σας ελευθερία. Καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και κέρδη από μυστικές δουλειές. Εχθρική συμπεριφορά από γυναίκες, κυρίως του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Προσοχή, προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κέρδη μέσω συνεταιρισμών, εταιριών και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το αντικείμενό σας. Μεγάλη βοήθεια και εύνοια από το κοινό, κυρίως όμως, από τις γυναίκες. Ελκετε τους άλλους και είστε πολύ κοινωνικοί και συζητήσιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η φήμη και η διασημότητα είναι σίγουρη για σας. Για αυτό θα πρέπει να αποφεύγετε τα σκάνδαλα, τις συκοφαντίες, προσέχοντας τους συνεργάτες που εποφθαλμιούν τη θέση σας. Η επιρροή ενός γυναικείου συγγενικού προσώπου θα είναι καταλυτική ως προς τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκδηλώνετε ενδιαφέρον για τη μεταφυσική και τα φιλοσοφικά θέματα. Θα διαπιστώσετε σήμερα ότι έχετε την ικανότητα να διδάξετε τους άλλους, θέματα που αφορούν στην ψυχή, στην ψυχολογία, στην πρόβλεψη και τη διαίσθηση. Εχετε πίστη στον εαυτό σας και είστε ειλικρινείς.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και αποφασίστε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να λύσετε τα προβλήματα...

Ζώδια: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν επί τάπητος για να βρεθούν λύσεις. Οι γυναίκες συνεργάτες κάνουν τη διαφορά στα...

Ζώδια: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Θέματα οικογενειακά ίσως σας αποσπάσουν την προσοχή από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε...

Ζώδια: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Διάφορα οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους και σε εγρήγορση στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας....

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα βρίσκεται στον αγαπημένο σας τομέα, στις επικοινωνίες. Το Διαδίκτυο, τα...

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας τρομάξει και να σας αποσυντονίσει. Να θυμάστε σε κάθε...
Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Τετάρτης 25/9

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 25-9-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Με δύο "χειροβομβίδες" ο Ερντογάν" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΣΚΑΝΔΑΛΟ με...

Ζώδια: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και αποφασίστε να κάνετε ό,τι...

Ζώδια: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν επί τάπητος για...

Ζώδια: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Θέματα οικογενειακά ίσως σας αποσπάσουν...