Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
21.7 C
Athens

Ζώδια: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Διάφορα οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους και σε εγρήγορση στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Δείξτε ψυχραιμία απέναντι σε συγγενείς που σας δημιουργούν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικότερο τρόπο για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σας δημιουργούν πονοκέφαλο. Οι εκκρεμότητες είναι αρκετές και δύσκολες ως προς τη διευθέτησή τους. Συνιστάται προσοχή και συγκέντρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά της οικογένειας και μια κόντρα οικονομικής φύσεως με τις γυναίκες της οικογένειάς σας ίσως δημιουργήσουν καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να διευθετηθούν.

ΛΕΩΝ: Εχετε ανάγκη να σας θαυμάσουν και να σας επιβραβεύσουν. Θα αναζητήσετε την αναγνώριση, ακόμα κι αν αυτή δεν σας δίνεται αξιοκρατικά. Προσοχή στις εντάσεις τόσο στο εργασιακό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βαριά η ψυχολογία σας και φαίνεται ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σας βγάλει από την αρνητική διάθεση. Ισως να αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο και να ησυχάσετε για λίγο.

ΖΥΓΟΣ: Τα γυναικεία πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διευθέτηση των προβλημάτων σας. Μια γυναίκα σας εκμυστηρεύεται κάποιο πρόβλημά της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαγγελματική επιτυχία, προ των πυλών. Οι κόποι σας ανταμείβονται και οι συνεργάτες δεν μπορούν παρά να αναγνωρίσουν την αξία σας. Εσείς, όμως, σταματήστε να βλέπετε παντού εχθρούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται θέματα σπουδών, επιμορφωτικά ταξίδια αλλά και επαγγελματικά. Η ημέρα εμπεριέχει αρκετές μετακινήσεις. Ενα πρόσωπο από το εξωτερικό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε από αυτούς που συνηθίζουν να παραμελούν το ταίρι τους, λόγω φόρτου εργασίας, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να το ρυθμίσετε αυτό και να αποφύγετε γκρίνιες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Δείχνετε υπερβάλλοντα ζήλο και ευαισθησία σε αυτά και καλό είναι να ηρεμήσετε και να δείτε την κατάσταση αντικειμενικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καινούργια γνωριμία έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι, έχει καλώς, αν είστε δεσμευμένοι προσμετρήστε το ρίσκο που πάτε να πάρετε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας τρομάξει και να σας αποσυντονίσει. Να θυμάστε σε κάθε...
Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος του Σαββάτου 21/9

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 21-9-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Η παραίτηση της Ακρίτα για τον «γιο...

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα...

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...