Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
25.7 C
Athens

Ζώδια: Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Σκληρή η συμπεριφορά σας προς τους άλλους, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και διακριτικοί στο τι κάνετε, αλλά κυρίως στο τι λέτε. Οι σχέσεις γίνονται προβληματικές από την καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευνοούνται οι επαφές σας με άτομα που ταξιδεύουν ή έρχονται από μακριά. Αν ασχολείστε με τα κοινά θα έχετε εύνοια, αλλά όχι χωρίς σκληρή δουλειά. Νευρωτική συμπεριφορά από μέρους του συντρόφου σας σας αναστατώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καταφέρνετε περίφημα να φέρετε εις πέρας ό,τι σας ανατίθεται, στον επαγγελματικό τομέα, όμως κάτω από την καθοδήγηση μιας γυναίκας θα κάνετε θαύματα. Προσπαθήστε να μην ταλαντευτείτε, ενώπιον μιας δυνατής ευκαιρίας για κέρδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι γυναίκες και τα παιδιά είναι πηγές κέρδους για σας. Θερμοί και ρομαντικοί σε θέματα καρδιάς, θα έρθετε σε επαφή με άτομα που σας διεκδικούν έντονα, όμως δεν παρέχουν καμιά σταθερότητα και ασφάλεια, που εσείς χρειάζεστε πάνω απ’ όλα.

ΛΕΩΝ: Η τύχη είναι με το μέρος σας, κυρίως από δουλειές που έχουν να κάνουν με την εστίαση, τις οικοδομές, την πώληση οικιακών ειδών, ξενοδοχεία ή και δουλειές στο σπίτι. Σήμερα η οικογένεια θα είναι το κυρίως θέμα σας. Μεγάλη πιθανότητα να κληρονομήσετε ακίνητο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πολύ δραστήριοι αλλά και τρομερά ευμετάβλητοι στη διάθεσή σας. Τα αδέλφια και οι συγγενείς θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε μια απόφασή σας σήμερα. Οτιδήποτε μονότονο σας κουράζει. Επιζητάτε την περιπέτεια, αλλά δεν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σωματικά.

ΖΥΓΟΣ: Επιδιώξτε να ασχοληθείτε με εργασίες που έχουν σχέση με δημόσια αγαθά γιατί τα κέρδη σας από εκεί θα είναι μεγάλα. Πάντα, όμως, θα υπάρχει ο κίνδυνος να σπαταλήσετε τα χρήματά σας επί ματαίω ή να στηρίξετε οικονομικά φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψυχοσωματικές ευαισθησίες και επιρροές από το περιβάλλον περιορίζουν τη δραστηριότητά σας. Θα υπάρχει επίσης μια τάση για ονειροπόληση, που σας οδηγεί σε διαψεύσεις. Η μητέρα ή τα γυναικεία συγγενικά πρόσωπα παίζουν καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια τάση προς την τεμπελιά, φυσική και ψυχολογική απομόνωση. Δεν θέλετε να έχετε επαφές με πολύ κόσμο, εκτός από τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Νοητικά θα επιστρέψετε στις ρίζες σας, στα παιδικά σας χρόνια και θα συγκινηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαφές με φίλους και γνωστούς θα σας δώσουν χαρά αλλά και την ικανοποίηση ότι είστε αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Ενας συνεταιρισμός ή μια συνεργασία φέρνει κέρδη. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινό σκοπό και ιδανικά θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το να διατηρήσετε τη φήμη και την καλή εντύπωση στον χώρο της δουλειάς θα σας αναγκάσει να παραμελήσετε το ταίρι σας. Θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει ότι η δουλειά σας, αυτό το διάστημα, είναι η προτεραιότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ισχυρή σας πίστη, στη δύναμη του σύμπαντος, είναι ο παράγοντας που θα σας βγάλει πολλές φορές, σήμερα, από τη δύσκολη θέση. Να αποφύγετε τα ταξίδια, καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί στην οδήγηση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μεταφυσικά τα ενδιαφέροντά σας σήμερα, σας έλκουν αντικείμενα όπως η αστρολογία, η μεταφυσική, τα παραφυσικά φαινόμενα και ίσως και η φιλοσοφική...
Εκτός ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας - Σε ποιο κανάλι θα πάει

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το σπίτι του στα νότια προάστια που κάηκε

Δύσκολες στιγμές περνά ο Γιώργος Λιάγκας, τις τελευταίες ώρες, καθώς η μεζονέτα του στα νότια προάστια πήρε φωτιά. «Μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό...

Ζώδια: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και αποφασίστε να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας, για να λύσετε τα προβλήματα...

Ζώδια: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν επί τάπητος για να βρεθούν λύσεις. Οι γυναίκες συνεργάτες κάνουν τη διαφορά στα...

Ζώδια: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Θέματα οικογενειακά ίσως σας αποσπάσουν την προσοχή από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε...

Ζώδια: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Διάφορα οικογενειακά θέματα θα σας κρατήσουν απασχολημένους και σε εγρήγορση στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας....

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα βρίσκεται στον αγαπημένο σας τομέα, στις επικοινωνίες. Το Διαδίκτυο, τα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Κέρδη από δουλειές ή συναλλαγές με το εξωτερικό. Θα έχετε μεγάλα...

Ο Τύπος της Πέμπτης 26/9

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 26-9-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Σε πολύ βαθιά νερά για υφαλοκρηπίδα και...

Ζώδια: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μεταφυσικά τα ενδιαφέροντά σας σήμερα, σας έλκουν αντικείμενα όπως η αστρολογία,...

Ζώδια: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα και αποφασίστε να κάνετε ό,τι...