Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
25.8 C
Athens

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα βρίσκεται στον αγαπημένο σας τομέα, στις επικοινωνίες. Το Διαδίκτυο, τα τηλέφωνα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο σήμερα, τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στις διασυνδέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τρομοκρατείστε από έναν δυνατό κλυδωνισμό στα οικονομικά σας και πανικοβάλλεστε. Δεν πρέπει όμως, δεδομένου ότι αυτό οφείλεται σε παράβλεψη δική σας. Μόλις το συνειδητοποιήσετε, θα διορθώσετε άμεσα την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβάλλετε τον εαυτό σας, τον διαφημίζετε και τον προωθείτε, μέσα από τις διαρκείς και ολοήμερες επικοινωνίες. Γίνεστε σαφείς και ως προς τους στόχους, αλλά και ως προς τις επιθυμίες σας. Για αυτό και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την εκπλήρωσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία σας είναι λίγο πεσμένη, γκρινιάζετε με το παραμικρό, σας φταίνε όλα, και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ακούτε κανέναν. Ή τουλάχιστον δεν ακούτε για να καταλάβετε, αλλά για να απαντήσετε.

ΛΕΩΝ: Οι κοινοί στόχοι, με τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σας, θα είναι το κλου της ημέρας. Η συμμετοχή σας σε κοινές δραστηριότητες, αλλά και οι καλές συνεργασίες θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην επιτυχία, που τόσο μεγάλη σημασία έχει για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επαγγελματική καταξίωση. Τα προσόντα σας είναι μεγάλα και κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι ανώτεροι σας προτείνουν για προαγωγή. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε περίφημα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε. Η καθημερινότητα έχει γίνει θηλιά στον λαιμό και σας πνίγει. Αυτό σας αποσυντονίζει και σας αποπροσανατολίζει από τους βασικούς σας στόχους και υποχρεώσεις. Ισως θα βοηθούσε μια εκδρομή για αλλαγή παραστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ ερωτικοί, με έναν αισθησιασμό που ξεπερνά τα όρια του φυσιολογικού, πλησιάζετε το ταίρι σας ή το εν δυνάμει ταίρι σας για να το αφήσετε άφωνο με τη σεξουαλικότητά σας. Ενας συνεταιρισμός φέρνει σοβαρά κέρδη, ένα κληρονομικό ζήτημα διευθετείται οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι σίγουρο ότι θέλετε την αγάπη στη ζωή σας αυτή την εποχή. Ισως θέλετε περισσότερο να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Δεν αποτελείτε καλούς συνεργάτες και καλό είναι να αποφύγετε να συνάψετε συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενα ζήτημα υγείας προκύπτει και σας φοβίζει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Ισως γιατί κουβαλάτε κάποιο απωθημένο στον τομέα αυτό. Μην ανησυχείτε όμως, αυτό συμβαίνει γιατί, απλά, έχετε κουραστεί και εξακολουθείτε να καταπονείτε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια φιλική σχέση έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Ασχετα με το αν το είχατε προσχεδιάσει ή προκύπτει αυθόρμητα, η αγάπη είναι εδώ και περιμένει από εσάς να ενδώσετε στις προσφορές της, που είναι μεγάλες και εκπληρώνουν τα ερωτικά σας όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Το σπίτι, η οικογένεια, οι γονείς, θα είναι τα θέματα που σήμερα θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Μια επικοινωνία με το πατρικό, αν είστε μακριά, ή μια συνομιλία, πολύ εποικοδομητική με τους γονείς, αν δεν ζείτε κοντά τους. Χαρές, συγκινήσεις, ικανοποίηση και ζεστασιά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Παρασκευής 20/9

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 20-9-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " Παραρτήματα ελληνικών πανεπιστημίων σε Κίνα, Αίγυπτο...

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...