Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
22 C
Athens

Ζώδια: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Θέματα οικογενειακά ίσως σας αποσπάσουν την προσοχή από την εργασία και τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε ώστε η αποχή να μην είναι μεγάλη γιατί τα κενά δεν θα είναι εύκολο να διορθωθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενας έρωτας έρχεται να συμπληρώσει τα συναισθηματικά κενά που ενδέχεται να νιώθετε. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η αισθηματική νηφαλιότητα που επιδιώκετε είναι πολύ πιθανό να συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά είναι ένας ευαίσθητος τομέας και θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην αγοραστική σας μανία. Αποφεύγετε τα περιττά έξοδα. Αν γίνεται, φτιάξτε λίστα αγορών και να πειθαρχήσετε σε αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθάνεστε κουρασμένοι και πιθανότατα να είστε. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις τρέχουν, όπως και τα γεγονότα που σας ξαφνιάζουν. Δείξτε δύναμη και αφοσίωση στους στόχους. Μην παρεκκλίνετε.

ΛΕΩΝ: Η ψυχολογία σας επανέρχεται στα φυσιολογικά, εξαιτίας της παρουσίας ενός προσώπου που έχει τη δυνατότητα να σας συμβουλέψει σωστά. Ενα πρόσωπο της οικογένειάς σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανό να καταφύγετε στον προσωπικό σας χώρο γιατί δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα. Κάποιο θέμα υγείας προσφιλούς σας προσώπου σας στεναχωρεί και σας αγχώνει.

ΖΥΓΟΣ: Κοινωνικοί, ευχάριστοι και με επικοινωνιακή διάθεση, θα δείτε κόσμο σήμερα. Θα συναναστραφείτε με ανθρώπους που είτε σας είναι χρήσιμοι για τη δουλειά σας, είτε είναι απλά φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνεργάτες με τους οποίους κάποτε ήταν αδιανόητο να συνεννοηθείτε, σήμερα, σας βγάζουν το καπέλο. Μια μεγάλη επιτυχία σε ό,τι έχει να κάνει με το αντικείμενο εργασίας σας σας καταξιώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι ασχολείστε με την εκπαίδευση, τις σπουδές, την επιμόρφωση και τα φιλοσοφικά θέματα, σήμερα έχετε όση εύνοια μπορούν να σας δώσουν οι πλανήτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αισθησιακοί, ερωτικοί αλλά και ερωτεύσιμοι, σήμερα θα αναζητήσετε τη ζεστασιά του συντρόφου σας ή του ανθρώπου που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να προσπαθήσετε να κρατάτε την ψυχραιμία σας, όταν οι καταστάσεις γύρω σας παρεκτρέπονται. Να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός, κυρίως αν ο λόγος σας είναι παρορμητικός και ανεξέλεγκτος.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάλλον θα διαπιστώσετε, σήμερα, ότι έχει έρθει ο καιρός να μεριμνήσετε για τη διατροφή και την υγεία σας, υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα βρίσκεται στον αγαπημένο σας τομέα, στις επικοινωνίες. Το Διαδίκτυο, τα...

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να σας τρομάξει και να σας αποσυντονίσει. Να θυμάστε σε κάθε...
Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Κυριακής 22/9

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 22-9-2024 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: BIG BANG σε σχολεία και πανεπιστήμια ΤΟ...

Ζώδια: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Διάφορα οικογενειακά θέματα θα σας...

Ζώδια: Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σήμερα...

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να...