Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
23.2 C
Athens

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν τους όρους της σοβαρότητας. Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα, μιας και η σχέση σας με το χρήμα είναι βασισμένη στις παρορμήσεις σας. Ξέρετε ότι, όταν λειτουργείτε έτσι, δεν δικαιώνεστε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ: Το συναίσθημα και η διάθεση της στιγμής δεν είναι καλοί σύμβουλοι ως προς την καλή λειτουργία σας, αλλά και την επαφή σας με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να αποζητάτε την προσοχή και διογκώνετε τα προβλήματά σας, ωστόσο οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένους σας βρίσκει η ημέρα. Ατονους και μελαγχολικούς, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για οτιδήποτε. Το μόνο που θέλετε είναι να είστε μόνοι, για να μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και τίποτα άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονες οι φιλικές επαφές και οι διασκεδάσεις. Απεχθάνεστε τη μοναξιά και επιδιώκετε να βρεθείτε ανάμεσα σε παρέες, να χαρείτε και να ανταλλάξετε ιδέες, γνώμες και απόψεις. Ανάμεσα σ’ αυτές τις φιλικές συναναστροφές, θα κάνετε και μία νέα γνωριμία, που δεν θα μείνει σε φιλικά επίπεδα.

ΛΕΩΝ: Η επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο, καθώς έχετε κουραστεί από την επιτηδευμένη συμπεριφορά που αναγκάζεστε να δείχνετε, σήμερα αρνείστε κάθε παίξιμο ενός ρόλου προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό σας απελευθερώνει και σας αποδεσμεύει από ό,τι σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρουτίνα γίνεται φορτική και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Μια αίσθηση ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμεύει και σας εγκλωβίζει σε μια κατάσταση που δεν θέλετε, αλλά ανέχεστε λόγω ανάγκης. Ονειρευτείτε, εκφραστείτε δημιουργικά, αλλά μη «χάνεστε».

ΖΥΓΟΣ: Η διαχείριση των κοινών, με τον σύντροφό σας, εσόδων θα είναι το θέμα της ημέρας και ίσως υπάρξουν και διαπληκτισμοί πάνω σ’ αυτό το ζήτημα. Η μεγάλη σας διαίσθηση και ο έντονος μαγνητισμός σας θα φέρουν στο δρόμο σας πολλούς διεκδικητές του έρωτά σας. Σκεφτείτε πριν ενδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά θα δείξετε σήμερα, αλλά και για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Εχετε καλό ένστικτο ως προς την αναζήτηση και ανεύρεση του κέρδους, όπου κι αν αυτό κρύβεται. Μια ένταση με τον σύντροφο δεν θα αποφευχθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα καταφέρνετε περίφημα σε ό,τι κι αν σας ανατεθεί. Ομως, κάτω από την καθοδήγηση κάποιου εμπειρότερου ατόμου, θα τα πάτε εξαιρετικά. Δουλεύετε πολύ αυτό το διάστημα και χρειάζεστε ξεκούραση. Θα βγείτε πιο κερδισμένοι από τις συνήθεις ασχολίες, παρά από τα μεγάλα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ξεχωριστή ψυχική εμπειρία πρόκειται να σας απελευθερώσει από την παγίδα των πέντε αισθήσεων και να σας αποκαλύψει ένα κομμάτι από το πραγματικό νόημα της ζωής. Ρομαντικοί και θερμοί στα ζητήματα καρδιάς, αποκαθίσταται η αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η οικογενειακή ζωή, η μητέρα, τα παιδιά και οι λοιποί κοντινοί συγγενείς αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληρονομήσετε από κάποιον συγγενή ή να βοηθηθείτε οικονομικά εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι ασχολείστε με τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα μεταφοράς έχετε μεγάλη εύνοια. Οι επικοινωνίες σας σήμερα θα είναι πολλές και ποιοτικές, αλλά και η αντίληψή σας εξίσου γρήγορη και αποτελεσματική.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...