Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
24.3 C
Athens

Ζώδια: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους είναι πολύ μεγάλες. Και καθώς δύσκολα ανταποκρίνονται στα ζητούμενά σας, εσείς οι ίδιοι στερείτε από τον εαυτό σας τη χαρά της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να σκεφθείτε ορθολογιστικά και θα το βρείτε δύσκολο να ασχοληθείτε ακόμα και με τα μικρά, καθημερινά σας θέματα. Τα οικονομικά σκαμπανεβάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αισιοδοξία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη γνώση. Βοήθεια και συμπαράσταση ατόμων κύρους θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευθετήσετε τις υποθέσεις σας. Οικονομική άνοδος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανικανοποίητοι από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εκνευρίζεστε με το παραμικρό, νιώθετε μόνοι και βγαίνουν ανασφάλειες και εξαρτήσεις, εμμονές και απωθημένα που ταλαιπωρούν εσάς αλλά και τους οικείους σας. Μην γκρινιάζετε.

ΛΕΩΝ: Θα είστε σε θέση να εισχωρήσετε στα άδυτα της ψυχής των άλλων, έτσι ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε από κάθε άτομο που έρχεστε σε επαφή. Οργανωμένοι και ανανεωμένοι, οδεύετε προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δυσκολεύεστε με τα γεγονότα της καθημερινότητας και αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι στα προβλήματα. Και καθώς δεν βλέπετε να σας δίνεται καμία δυνατότητα, αλλά και καμία ευκαιρία, στεναχωριέστε.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις δεν σας δίνουν ικανοποίηση, στεναχωριέστε και δεν ξέρετε τι να κάνετε για να διώξετε τις ανασφάλειες και τις φοβίες που ταλαιπωρούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το άμεσο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις, γιατί δεν είστε σε θέση να λύσετε ούτε τα μικρά καθημερινά ζητήματά σας. Οι απόψεις σας βασίζονται σε υποκειμενικές κρίσεις και επομένως δεν είναι ορθές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι λύσεις στα προβλήματά σας έρχονται εύκολα. Οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεστε για βοήθεια φαίνεται ότι ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για γνώση σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διέξοδοι είναι ανύπαρκτες και οι ανασφάλειές σας βγαίνουν στην επιφάνεια, ταλαιπωρώντας όχι μόνο εσάς τους ίδιους, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται κοντά σας και συμπάσχουν μαζί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσοι σας πλησιάσουν σήμερα θα σας βρουν ιδιαίτερα εριστικούς και με επιθετική συμπεριφορά. Αντισυμβατικοί, ακολουθείτε μόνο τις δικές σας αλήθειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα είναι οι σωστές.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κοινωνική θέση, ο έρωτας, το χρήμα και η καταξίωση έρχονται αβίαστα. Εννοείται ότι αυτό οφείλεται στις προσπάθειές σας και στον εμπνευσμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Διογκώνετε τα προβλήματα και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να προκαλέστε την προσοχή του περιβάλλοντός σας. Παρουσιάζεστε πολύ ευαίσθητοι και...

Ζώδια: Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας είναι υποκειμενική και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις για τα καίρια θέματα. Λειτουργείτε πολύ συναισθηματικά,...

Ζώδια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; Κριός Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε...

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο για απαξιωτική συμπεριφορά

Η Αν Χάθαγουεϊ ζήτησε συγγνώμη από δημοσιογράφο επειδή ήταν αγενής στη συνέντευξη, την οποία της έδωσε το 2012 και έγινε viral. Στο στιγμιότυπο η Νορβηγίδα...

Ζώδια: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Σας ελκύουν ρομαντικές καταστάσεις και όλα όσα αυτές υπόσχονται. Ομως, μπορεί η περιπέτεια που επιδιώκετε να εμπλακείτε να είναι και...

Ζώδια: Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Ελκύετε πολύ κόσμο προς το μέρος σας και είστε το πρόσωπο που κάποιοι επιθυμούν να συνεργαστούν ή να συνεταιριστούν. Ευνοούνται...

Ζώδια: Τρίτη 8 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Θέλετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο. Οι φιλίες για σας είναι πολύ σημαντικές και λειτουργείτε καλύτερα εντός ομάδων. Προσέχετε, όμως,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ο Τύπος της Δευτέρας 14/10

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-10-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Το τέλος της (τσιπρικής) Αριστεράς" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " Η...

Ζώδια: Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Διογκώνετε τα προβλήματα και τις συναισθηματικές σας ανάγκες προκειμένου να...

Ζώδια: Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Η κρίση σας είναι υποκειμενική και δεν είστε σε θέση...

Ζώδια: Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Τι προβλέπουν τα ζώδια; Κριός Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να...