Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024
33.5 C
Athens

Βραυρώνα: Στον εισαγγελέα σήμερα, η μητέρα του βρέφους – Τι υποστηρίζει ο πατέρας

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα, Δευτέρα (13/5) η μητέρα του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή της Βραυρώνας την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο, αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα και να μεταβεί απευθείας στον εισαγγελέα για να καταθέσει τί ακριβώς συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η μητέρα του βρέφους έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε σκοπό να το βλάψει, ενώ δεν είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της καθώς φοβόταν πως θα έχανε τη δουλειά της. Η ίδια εργαζόταν σε ξενοδοχείο. Στο οποίο διέμενε κιόλας, μαζί με τον σύζυγό της. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, στη συνέχεια σκόπευε να γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της.

Την ίδια ώρα ο πατέρας του βρέφους ρίχνει έμμεσα την ευθύνη στη μητέρα, ισχυριζόμενος ότι του έδωσε να πετάξει μία σακούλα στα σκουπίδια, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει ότι μέσα υπήρχε το άψυχο κορμάκι του μωρού.

«Δεν ήξερα ότι στη σακούλα βρίσκεται το βρέφος»

«Μου είπε πως δεν γνώριζε πως στη σακούλα είχε το νεκρό βρέφος», τόνισε ο δικηγόρος του ζευγαριού από το Νεπάλ, Δημήτρης Ζορμπάς, με τον πατέρα να υποστηρίζει ότι το πέταξε στα σκουπίδια επειδή το βρέφος είχε γεννηθεί νεκρό.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης Ζορμπάς, «δεν έχω ακόμα στα χέρια μου τη δικογραφία και είχα μία μικρή επικοινωνία με τον εντολέα μου (σ.σ. ο 23χρονος) οποίος έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη το μεσημέρι».

Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο ίδιος του ανέφερε πως δεν γνώριζε πως στη σακούλα είχε το νεκρό βρέφος, αλλά αντιθέτως του υπογράμμισε πως «η σύζυγός του γέννησε νεκρό το βρέφος και εκείνη το έβαλε στη σακούλα και του είπε να την πετάξει, χωρίς να του πει πως μέσα βρίσκεται το βρέφος».

Καταληκτικά ο Δημήτρης Ζορμπάς τόνισε πως εάν διαπιστώσει πως το ζευγάρι έχει κάνει αυτήν την αποτρόπαια πράξη τότε δεν θα συνεχίσει να είναι δικηγόρος κανενός.

Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, σήμερα, Δευτέρα, αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του άτυχου βρέφους. Αυτά αναμένεται να δώσουν φως στα αίτια του θανάτου του, αν δηλαδή το μωρό γεννήθηκε νεκρό ή αν έχασε τη ζωή του εφόσον είχε γεννηθεί.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Υπενθυμίζεται πως οι δύο γονείς είναι αντιμέτωποι με τη βαρύτατη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού. Μάλιστα, σε βάρος του άνδρα από το Νεπάλ ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τετελεσμένη ανθρωποκτονία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ήδη στον ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη ώστε να ετοιμάσει την απολογία του. Από την πλευρά τους, οι Αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως δολοφονία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Παραλίες: Το “χρηματιστήριο” της ξαπλώστρας στην Αττική

Σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές, ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται, τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και την ημέρα, παρατηρούνται στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής, που...

Ψυχικό: Την Πέμπτη η απολογία του 44χρονου “Γιώργου” για τη δολοφονία του τοπογράφου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος «Γιώργος», μετά τη σύλληψή του χθες το απόγευμα για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό. Η μεταγωγή...
Εκπτώσεις: Στα ίδια ή σε χειρότερα επίπεδα με πέρσι οι πωλήσεις για 9 στις 10 επιχειρήσεις

Θερινές εκπτώσεις: Ξεκινούν επίσημα 8 Ιουλίου – Τα SOS για τους καταναλωτές

Πρεμιέρα αύριο για τις θερινές εκπτώσεις με τους  επιχειρηματίες να περιμένουν μία σημαντική αύξηση του τζίρου, καθώς θα διαρκέσουν ως και τις 31 Αυγούστου. Να...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 7 Ιουλίου 1936 γεννήθηκε ο Νίκος Ξυλούρης

Ο Νίκος Ξυλούρης, o “Αρχάγγελος της Κρήτης” γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1936, στα Ανώγεια Μυλοποτάμου Ρεθύμνου από οικογένεια με μουσική παράδοση και πολλούς λυράρηδες. Σε νεαρή ακόμα ηλικία...

Θρίλερ στο κέντρο του Βόλου

Ταμπουρωμένος άνδρας με μαχαίρι! Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κοραή με...

Η φωτογραφία της ημέρας

Πάμε Ελλαδάρα! 7 Ιουλίου 2024

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Οι 17 περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3

Υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα λόγω και των ισχυρών ανέμων σε πολλές περιοχές της χώρας. Γι’ αυτόν τον λόγο η Πυροσβεστική και η...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση μετά το επεισόδιο με τον Αυγενάκη στο αεροδρόμιο

Στη Δικαιοσύνη έφτασε πλέον το περιστατικό με την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριος...

Mητέρα και τα δύο παιδιά της έπεσαν σε γκρεμό

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο των Βουτών προς Άγιο Μύρωνα, ωστόσο είχαν Άγιο οι...

Eλεύθερος ο Ναν με εντολή του εισαγγελέα

Ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ο Κέντρικ Ναν, με τον Αμερικανό μάλιστα στη...

ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η Μάριαν Ρόμπινσον, μητέρα της πρώην πρώτης κυρίας των...