Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.2 C
Athens

Τρόμος για 25χρονη στο Ηράκλειο: Την φωτογράφισε κρυφά, την χτύπησε με το μηχανάκι και την έσυρε για 20 μέτρα (φωτο)

Έναν εφιάλτη έζησε μία 25χρονη γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής (9/8) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 25χρονη επέστρεφε με τον σύζυγό της από τη θάλασσα, αλλά στη διαδρομή από το Παγκρήτιο Στάδιο προς Αλικαρνασσό όπου μετέβαιναν με το μηχανάκι για να «τσιμπήσουν» κάτι πρόχειρο, η ζωή της διέτρεξε κίνδυνο αφού βρέθηκε να σύρεται στο οδόστρωμα «γραπωμένη» από το μηχανάκι άλλου οδηγού.

Δεν επρόκειτο για κάποια παράσυρση λόγω τροχαίου, αλλά για ένα ασύλληπτο επεισόδιο που ξεκίνησε με αφορμή την κρυφή φωτογράφιση των… οπίσθιων της, όπως καταγγέλλεται,  από τον οδηγό άλλης μηχανής.

Σύμφωνα με το cretalive, στην παραλιακή λεωφόρο εκτυλίχθηκαν ασύλληπτες σκηνές καθώς η κοπέλα σύρθηκε για μέτρα στο οδόστρωμα ουρλιάζοντας, όσο ο οδηγός της μηχανής γκάζωνε για να την αναγκάσει να εγκαταλείψει το όχημά του.

Όπως καταγγέλθηκε επίσημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής, τόσο η 25χρονη όσο και ο σύζυγος της ήταν στο μηχανάκι με μαγιό και ρούχα της θάλασσας. Συγκεκριμένα, η κοπέλα, όπως περιγράφεται και στην κατάθεση που έδωσε, φορούσε πάνω από το μαγιό μία δαντελωτή μαύρη φόρμα.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στο φανάρι, στον κυκλικό κόμβο, στο ύψος του ΟΛΗ. Όσο περίμεναν να ανάψει το πράσινο, ο σύζυγος  αντιλήφθηκε από τον καθρέφτη ότι ο οδηγός του δίκυκλου πίσω, είχε βγάλει το κινητό και τραβούσε φωτογραφίες την 25χρονη. Αυτό έγινε τρεις συνεχόμενες φορές. Τον πλησίασε τότε για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος όμως κατάφερε να του πάρει το κινητό από τα χέρια και τότε διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες είχε τραβήξει τα… οπίσθια της 25χρονης.

«Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω μου…»

Η κοπέλα ενοχλημένη απαίτησε από τον οδηγό να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα να προβεί σε μία τέτοια πράξη.

Περιγράφεται, τότε, ότι ο οδηγός άρπαξε το κινητό από τα χέρια της 25χρονης και έβαλε μπρος να φύγει. «Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα «σταμάτα, σταμάτα, πονάω» και αυτός μου έλεγε «άσε τη μηχανή» και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

Κάποια στιγμή η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε».

Η 25χρονη έδωσε κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηράκλειου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς το σώμα της είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

“Αγωνία” του Ελον Μασκ για το δημογραφικό της Ελλάδας

Ο CEO του X Έλον Μασκ αναφέρθηκε μέσα από ανάρτηση του στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. «Ουάου, σχεδόν διπλάσιος αριθμός ανθρώπων πέθαναν από τα μωρά που γεννήθηκαν στην...

Κενό 18.000 εκπαιδευτικών στα σχολεία

Με χιλιάδες ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, λειτουργούν τα σχολεία, σύμφωνα με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ). Κατά τη διάρκεια συνέντευξης...

Έρχεται ο νέος ΚΟΚ: Αυστηροποιούνται οι ποινές για κόκκινο, κράνος, αλκοόλ, ζώνη και κινητό

Κατατίθεται προς ψήφιση στη Βουλή, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ). Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο νέος ΚΟΚ θα προβλέπει...

Συνελήφθησαν γιατροί και φαρμακοποιοί για εικονικές συνταγογραφήσεις σε βάρος του ΕΟΠΥΥ

Στα χέρια της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκονται τα μέλη δύο διαφορετικών εγκληματικών οργανώσεων τα οποία πραγματοποιούσαν εικονικές συνταγογραφήσεις, προκαλώντας ζημιά στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών...

Καιρός: Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες

Φθινοπωρινός αναμένεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας. Σύμφωνα με το δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου Γιορτάζουν Ευφημία, Εύφημη, Εύφη, Ευφημούλα, Ευφούλα, Φούλα, ΕύφημοςΛουντμίλλα, ΛουντμίλαΜελιτινή, Μελιτίνη, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα, ΜελιτίνοςΜελίνα * Χριστιανικό Εορτολόγιο Ορθόδοξη Εκκλησία †...
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, Αθήνα, Πειραιάς,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16 Σεπτεμβρίου ηλεκτροκίνηση στον σιδηρόδρομο Αθήνας – Πειραιά

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1904.... Ηλεκτροκινείται ο αστικός σιδηρόδρομος Αθήνας - Πειραιά.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Συγγρού: Συνελήφθη ιδιοκτήτης sex shop που έκανε άσεμνες χειρονομίες με ερωτικό βοήθημα σε πελάτισσες

Στη σύλληψη ενός 32χρονου ιδιοκτήτη sex shop στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην...

Μύκονος – Την χτύπησε με τηγάνι, του απάντησε με γροθιές και ο 55χρονος ζήτησε panic button

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τόσο του 55χρονου που πήρε panic button, όσο...

Φρίκη στη Ρόδο: Βιντεοσκοπούσε την 18χρονη θετή του κόρη την ώρα που έκανε μπάνιο

Τη θετή του κόρη, την ώρα που έκανε μπάνιο, κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε με το...

Πύργος: Τέλος στην αναστολή του φονιά της 11χρονης Βασιλικής

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών ανακοίνωσε την απόφασή του να τερματίσει την αναστολή του...