Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024
35.9 C
Athens

 Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου;

Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Πλησιάστε τους συγγενείς και τους γείτονές σας με τους οποίους έχετε κάποιες διαφορές και κάντε μαζί τους μια έντιμη και ανθρώπινη συζήτηση που θα εκτονώσει τυχόν εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Την αίσθηση ότι όλα αρχίζουν να καλυτερεύουν στις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τη χρωστάτε στην Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου. Συμφιλιώστε αντιθέσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καλή ψυχολογική σας κατάσταση, παρ’ όλο το στρες που περνάτε αυτό το διάστημα, σας κάνει να αντιμετωπίζετε με αποφασιστικότητα τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θεραπευτική παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας είναι μια εγγύηση για την καλή κατάσταση του ψυχισμού και των θετικών επιδράσεων που ασκείτε στους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Η θέση της Αφροδίτης επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και σας κάνει να βλέπετε τους άλλους, τον εαυτό σας και γενικά τη ζωή με καλύτερη ματιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι καλές σχέσεις με τους συγγενείς, με την ευνοϊκή προσφορά της Αφροδίτης, και οι καλές επιρροές στα οικονομικά είναι θετικοί παράγοντες για την τακτοποίηση τυχόν εκκρεμοτήτων.

ΖΥΓΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για μετακινήσεις στην πόλη, για εξορμήσεις στην εξοχή, για ταξίδια, καθώς και για σπουδές ή επιμόρφωση για τους νεώτερους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ταχύτητα, οι θαυμάσιες δημόσιες σχέσεις και η ανάληψη πρωτοβουλιών θα συμβάλουν στο να διακριθείτε στη δουλειά σας. Ελιχθείτε διπλωματικά και ζητήστε την υποστήριξη ατόμων με επιρροή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θαυμάσια επιρροή της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, στον τομέα της φιλίας σάς δίνει όλες τις δυνατότητες για σταθεροποίηση των σχέσεων και για τρυφερές και σωστές επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν κάνετε μια ενδοσκόπηση και ξεφύγετε λίγο από τα καθημερινά, η ζωή σας μπορεί να γίνει συναρπαστική. Καιρός να κατανοήσετε πώς συνδέονται οι διαφορετικές πλευρές του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις ενδιαφέρουσες επαφές και τις δημόσιες σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα βρεθείτε στην καρδιά των γεγονότων και θα κάνετε πολλές γνωριμίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι περισσότεροι από εσάς φαίνεται να έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στα προσωπικά σας θέματα, όμως δε σημαίνει ότι υστερείτε και στα επαγγελματικά.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου: Ταύροι, ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις

Κριός Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια επιπλέον δόση από τους οικείους σας συνδέσμους, τότε είστε σε θέση ισχύος. Αλλά θα χρειαστεί κάποια πρωτοβουλία από την...

Κορδελιάστρα, κρεοπώλης και υδραυλικός – Τι δουλειά έκαναν 8 διάσημοι Έλληνες πριν γίνουν… διάσημοι!

Όλοι γνωρίζουμε τους διάσημους Έλληνες μέσα από τις επιτυχίες τους στη μουσική, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό και άλλους τομείς. Ωστόσο, η πορεία τους προς...

Νότης Σφακιανάκης: Πρόταση – «μαμούθ» και «χρυσό» συμβόλαιο για να επιστρέψει στην πίστα

Στα σκαριά είναι σχέδιο για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες. Έντονες διεργασίες γίνονται αυτή την περίοδο στη νυχτερινή Αθήνα. Συμβόλαια κορυφαίων καλλιτεχνών...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου: Ζυγοί, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες

Κριός Έχετε ένα δημιουργικό σφάλμα και μπορεί απλώς να αναβάλετε κάποιες ευθύνες, ώστε να μπορέσετε να εργαστείτε σε αυτές τις νέες ιδέες που εμφανίζονται. Δεν...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου: Λέοντες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε

Κριός Το εγώ λαχταράει την άμεση ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αυτό που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να αναρωτηθείτε, «Πώς...

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δήμητρα Ματασούκα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πέρασμα του χρόνου αλλά και την ευκαιρία που έχασε να...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου: Παρθένοι, αντιμετωπίστε τους φόβους σας

Κριός Αυτή η νέα σελήνη συμβαίνει στον οίκο του σπιτιού και γενικότερα του μέρους όπου ανήκεις. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πιο έντονα από...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Γίνονται πλούσιοι, αλλάζει η ζωή τους: Τρία Ζώδια που θα «λουστούν» στο χρήμα από 31/7 και μετά

Τρία ζώδια αναμένεται να έχουν αυξημένη οικονομική ευημερία έως το τέλος Ιουλίου 2024, σε...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου: Ταύροι, ετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις

Κριός Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μια επιπλέον δόση από τους οικείους σας συνδέσμους, τότε είστε...

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου: Ζυγοί, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες

Κριός Έχετε ένα δημιουργικό σφάλμα και μπορεί απλώς να αναβάλετε κάποιες ευθύνες, ώστε να μπορέσετε...

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου: Λέοντες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε

Κριός Το εγώ λαχταράει την άμεση ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αυτό...
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο