Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
21.6 C
Athens

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου


Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία στις οικονομικές σας επιδιώξεις σε γενικές γραμμές. Αν δεν ασχολείστε με αντικείμενα που απαιτούν βιασύνη, είναι καιρός να το κάνετε γιατί θα έχετε μεγάλο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τάση σας να ονειροπολήσετε θα σας οδηγήσουν σε διαψεύσεις, τόσο των ονείρων σας όσο και των επιδιώξεών σας. Προσέξτε τις παθολογικές ευαισθησίες που οφείλονται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες που δεν είναι εύκολο να τους ελέγξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με γυναίκες, και ίσως έρθετε σε μεγάλη ρήξη μαζί τους. Σήμερα θα έχετε μια τάση τεμπελιάς, θα νιώθετε απομονωμένοι και το μόνο που θα θέλετε θα είναι να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κέρδη μέσω συνεταιρισμών, συνεργασιών και ενασχόλησης με τα κοινά. Θα έλκετε τους άλλους και θα είστε κοινωνικοί και συζητήσιμοι. Εχετε ισχυρή φαντασία, δημιουργικότητα και καλές επαφές με το κοινό. Μεγάλη βοήθεια από τους φίλους.

ΛΕΩΝ: Παρεμποδίζεται η ψυχολογική σας ισορροπία, εξαιτίας μιας ασίγαστης δίψας για αναγνώριση. Αισθάνεστε ότι δεν σας αναγνωρίζονται τα προσόντα και η προσφορά σας και ο τρόπος που τα επιδιώκετε σας φέρνει μεγάλο άγχος και εσωτερική ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να δεχθείτε ευχάριστα τις συμβουλές και τις υποδείξεις των ανωτέρων και των εμπειρότερων από εσάς, γιατί η επιθυμία τους είναι να σας βοηθήσουν κι όχι να σας το παίξουν «κάποιοι». Ευνοούνται οι πανεπιστημιακές σπουδές, η διπλωματική καριέρα και η μετανάστευση.

ΖΥΓΟΣ: Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον σας, σήμερα, για θέματα αποκρυφισμού, τη μεταφυσική ή την αστρολογία. Οι συνεργάτες, οι συνέταιροι, αλλά και ο ερωτικός σύντροφος μπορεί να αποτελέσουν πηγή εσόδων για σας. Ενα κληρονομικό θέμα υπό συζήτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλές οι επαφές σας με άτομα που ταξιδεύουν. Επιτυχία σε νομικές υποθέσεις, αλλά και στις σχέσεις. Για τους ελεύθερους, μια καινούργια γνωριμία φέρνει το ερωτικό καρδιοχτύπι ξανά στη ζωή σας. Το επιχειρηματικό σας ένστικτο σε πλήρη λειτουργία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευαίσθητη η υγεία σας, εξαιτίας μεγάλου άγχους. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά σάς αγχώνει και σας στρεσάρει πολύ, τόσο που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αρκετά ψυχοσωματικά προβλήματα, που αν δεν μεριμνήσετε θα επεκταθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κακή εκτίμηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επιδιώκετε την εκπλήρωση των σχεδίων σας σας οδηγεί σε λάθη. Προκειμένου να σπεύσετε να διορθώσετε τα πράγματα γίνεστε υπερβολικοί και η σταθερότητα κλονίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ιδιαίτερα μεγάλη και έντονη δραστηριότητα μέσα στον χώρο του σπιτιού σας. Θα πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που είχατε κατά νου εδώ και καιρό. Θα βοηθηθείτε οικονομικά από γυναικεία, κυρίως, συγγενικά πρόσωπα, ή ακόμα και θα επιλέξετε να ξεκινήσετε δουλειά στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε υπερβολικά ευμετάβλητοι αλλά και πολύ δραστήριοι. Νιώθετε μεγάλη έλξη για τα περίεργα και τις ασυνήθιστες έρευνες και θέλετε να ζήσετε μόνο με την εξυπνάδα σας, αν είναι δυνατόν. Αγαπάτε τη μάθηση και δεν χάνετε την ευκαιρία να επιδοθείτε σε διαρκείς επικοινωνίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με...