Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 13 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ποια είναι η προσωπική φιλοσοφία σας πίσω από τη δουλειά σας; Για κάποιους, μπορεί να είναι η επίτευξη ενός κοινωνικού αντίκτυπου ή η καινοτομία στις υπάρχουσες δομές.

Μπορεί να λαχταράτε για μια στοχευμένη εργασία, και ορίζοντας τι σημαίνει αυτό για εσάς, μπορεί να σας δώσει μία σημαντική ενίσχυση των κινήτρων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην πορεία των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Ταύρος

Η αίσθηση της δημιουργικής σας επέκτασης ανανεώνεται. Αν νομίζετε ότι τα δημιουργικά σας χαρίσματα έχουν όρια, ήρθε η ώρα να θέσετε ακόμη μεγαλύτερους και υψηλότερους στόχους.

Διαβάστε για παραδείγματα ανθρώπων που θαυμάζετε και οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα όρια των δημιουργικών τους χαρισμάτων. Αυτό μπορεί να διαψεύσει τυχόν βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις ότι υπάρχει ανώτατο όριο στη δημιουργική σας δύναμη.

Δίδυμος

Πώςδημιουργείτε μια νέα αφήγηση για αυτούς που αγαπάτε; Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε πόσες κρίσεις και υποθέσεις κάνουμε για αυτούς που γνωρίζουμε καλά.

Ίσως το να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τους κοιτάξετε υπό νέο πρίσμα θα μπορούσε να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό σας βοηθάει να τους μάθετε με έναν νέο τρόπο και να τους δείτε μέσα από τα μάτια της άνευ όρων αγάπης.

Καρκίνος

Έχετε τη δύναμη να μιλάτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη δουλειά σας. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας, τα ταλέντα σας και την ικανότητά σας να εκτελείτε τους στόχους σας.

Παρουσιάστε το έργο σας στους συναδέλφους σας. Μερικές φορές, μπορεί να αισθάνεστε ότι περνάτε απαρατήρητοι. Εσείς χρειάζεται να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας σαν να είστε ο μεγαλύτερος θαυμαστής σας. Αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να μιλήσω καλύτερα για τα επιτεύγματά μου χωρίς να υποβαθμίζω αυτό που πέτυχα;

Λέων

Με ποιους τρόπους πείθετε τον εαυτό σας να μην είναι ευτυχισμένος; Είναι σημαντικό να νιώθεις χαρά τη στιγμή που ζεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκέφτεται τα καλύτερα σενάρια, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επουλώσετε τις παλιές πληγές της απογοήτευσης ή της αποτυχίας που μπορεί να κρατάτε ακόμα ασυνείδητα. Πώς πιστεύετε ότι αυτές οι απογοητεύσεις ή αποτυχίες του παρελθόντος μπορεί να επηρεάζουν ακόμα τις σκέψεις, τις συμπεριφορές ή τις αποφάσεις σας σήμερα;

Παρθένος

Μερικές φορές, Παρθένε, πρέπει να βγεις από το συνηθισμένο σου περιβάλλον για να δεις πιο καθαρά τις δυνατότητές σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι νέες δυνατότητες, αν έχεις καιρό να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Ποιο είναι ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για να διευρύνετε το όραμά σας;

Ζυγός

Σήμερα είναι μια μέρα για να επαναπροσδιορίσετε τις αφηγήσεις σχετικά με την αξία και τα επιτεύγματά σας. Είναι δική σας η προσωπική ευθύνη να ορίσετε τι σημαίνει επιτυχία για εσάς. Είναι σημαντικό να μετράτε τον εαυτό σας με βάση τα δικά σας πρότυπα και όχι με τα κοινωνικά κριτήρια.

Να θυμάστε ότι πάντα βελτιώνουμε τις δεξιότητές μας και βελτιωνόμαστε με την πάροδο του χρόνου. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα αν νομίζετε ότι δεν είστε εκεί που θέλετε να είστε στη ζωή σας.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να φτάσετε τα οράματά σας σε νέα ύψη με τρόπο που να εμπνέει τους άλλους.

Αν αισθάνεστε την ανάγκη να γίνετε λίγο τολμηροί και ευάλωτοι, ίσως να γίνεται πιο ανοικτοί με την προσέγγισή σας και το ταξίδι της ανάπτυξης και της εξέλιξης του έργου σας. Αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως μελλοντική υπενθύμιση για το πώς να διατηρείτε τα κίνητρά σας.

Τοξότης

Μπορεί να νιώθετε ότι ο Ήλιος λάμπει από πάνω σας σήμερα, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους από ό,τι συνήθως. Αυτό μπορεί να ενισχύσει την φαντασία σας, την οποία μπορείτε να διοχετεύσετε στη δημιουργικότητά σας, ή να κάνετε τις δύσκολες εργασίες να φαίνονται λιγότερο βαρετές.

Κάντε ό,τι μπορείτε για να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες πιο διασκεδαστικές. Ίσως δημιουργήσετε στρατηγικές για να τις κάνετε πιο ελκυστικές, όπως να τις μετατρέψετε σε παιχνίδι ή πρόκληση.

Αιγόκερως

Πώς ορίζετε την πίστη και την αυτοπεποίθηση; Κοιτάξτε τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε τη σχέση σας με αυτούς τους εσωτερικούς πόρους σας, καθώς είναι το φάρμακο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μέσα στην μέρα και να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

Όλοι χρειαζόμαστε πράγματα που ενισχύουν την πίστη μας, όπως η ακρόαση ενός podcast. Σκεφτείτε, λοιπόν, ποια υποστήριξη χρειάζεστε έξω από τον εαυτό σας, η οποία μπορεί να σας ενθαρρύνει να παραμείνετε σε καλό δρόμο.

Υδροχόος

Ένα έργο στο οποίο συμμετέχετε μπορεί να κλείσει τον κύκλο του, υπενθυμίζοντάς σας τις βασικές προθέσεις σας για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αυτό είναι το κλειδί για να σας υποστηρίξει στο να ονειρευτείτε την επόμενη φάση του δημιουργικού σας οράματος.

Φροντίστε να κάνετε μια παύση για να εκτιμήσετε το μακρύ ταξίδι που έχετε ήδη διανύσει. Όταν η ζωή μοιάζει να πηγαίνει γρήγορα μπροστά, είναι πολύ εύκολο να προσπεράσουμε τα μικρά αλλά τεράστια άλματα που έχουμε κάνει.

Ιχθύες

Αν πρόσφατα ήσασταν αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό σας στη δουλειά, το σύμπαν σας δίνει μία ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσα έχετε καταφέρει.

Αναλογιστείτε εμπειρίες στη δουλειά που κάποτε σας φαίνονταν τρομακτικές αλλά τις ολοκληρώσατε χωρίς να τα παρατήσετε. Αυτή είναι η δύναμή σας, στην οποία μπορείτε πάντα να στηρίζεστε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...