Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 7 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ελέγξετε σε τι λέτε αυτόματα «όχι». Αν φοβάστε να πείτε «ναι», ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να υποκινήσετε τις πιο ατρόμητες αισθήσεις σας. Έχετε ένα πρόχειρο σημείωμα των μελλοντικών σας σχεδίων, ώστε να έχετε ένα πλαίσιο για να εργαστείτε προς την κατεύθυνση της υλοποίησης μικρών στόχων για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Σκεφτείτε τι σας λέει ο εσωτερική σας φωνή σχετικά με τις δυνατότητές σας να αναλάβετε θαρραλέα δράση. Αν έχετε σκέψεις ή συναισθήματα αυτοαμφισβήτησης, αντικαταστήστε τα με επιβεβαιώσεις όπως: «Έχω όλα όσα χρειάζομαι για την επιτυχία».

Ταύρος

Συχνά, τα πράγματα που θέλουμε να καλλιεργήσουμε χρειάζονται χρόνο για να καρποφορήσουν. Μπορούμε να κατακτήσουμε οποιοδήποτε στόχο μένοντας συγκεντρωμένοι και επιτρέποντας στην περιέργειά μας να είναι ανοιχτή σε νέες ανακαλύψεις.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Ποιες είναι οι φιλοδοξίες μου για το μέλλον;» ή «Πώς οι αξίες μου ευθυγραμμίζονται με τους τρέχοντες στόχους μου;» ή «Πώς έχουν αλλάξει οι φιλοδοξίες μου με την πάροδο του χρόνου;». Δεν χρειάζεται να περιμένετε να σας ανοίξουν οι πόρτες, όταν μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς την πόρτα.

Δίδυμοι

Οι ενέργειές μας στην παρούσα στιγμή διαμορφώνουν το μέλλον μας, οπότε ποιο είναι το μεγαλύτερο όραμά σας; Δουλέψτε προς τα πίσω και θα δείτε ακριβώς ποια βήματα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί.

Να θυμάστε ότι σπάνια είμαστε πολύ μακριά από το όραμα μας. Μερικές φορές, είναι απλώς μια αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζεται για να βιώσουμε με κβαντικές ταχύτητες την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Καρκίνος

Σκεφτείτε πέρα από τους υπάρχοντες περιορισμούς σας. Η δομή και η ρουτίνα σας μπορούν να προσθέσουν αξία στο όραμά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιμείνετε στο σχέδιό σας και φέρτε το εις πέρας, καθώς μπορείτε να μετρήσετε καλύτερα την πρόοδό σας.

Αυτή η περίοδος μπορεί να σας βοηθήσει να ορίσετε τη μακροπρόθεσμη ικανοποίηση σας και να ενισχύσετε τις ιδέες της επιτυχίας και της επέκτασής σας.

Λέων

Έχετε μεγαλύτερη επιμονή και αποφασιστικότητα από ό,τι συνήθως, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την αναβλητικότητα. Απλώς προσέξτε να μην ανταγωνίζεστε τους άλλους, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει τριβές.

Διοχετεύστε την ανταγωνιστική σας ενέργεια σε αυτό που κάνει τις αισθήσεις σας να ζωντανεύουν. Όταν ρίχνετε την ενέργειά σας σε αυτό που αγαπάτε, βρίσκετε νέα επίπεδα ικανοποίησης, ακόμη και στις πιο τετριμμένες εργασίες.

Παρθένος

Με τη σημερινή κοσμική ενέργεια και τον ανάδρομο Ερμή, είναι μια καλή στιγμή για να αναλογιστείτε τι σας λέει η εσωτερική σας φωνή για τις ικανότητές σας για θαρραλέα δράση.

Αν έχετε σκέψεις ή συναισθήματα αυτοαμφισβήτησης, αντικαταστήστε τα με επιβεβαιώσεις όπως: «Έχω όλα όσα χρειάζομαι για την επιτυχία» ή «Δεν χρειάζομαι επιβεβαίωση από τους άλλους για να ξέρω πόσο ικανός είμαι».

Ζυγός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να φτάσετε το όραμά σας σε νέα ύψη. Όταν εισέρχεστε στη σφαίρα της καινοτομίας, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να συγχωνεύσετε το μέλλον με το παρόν σκεπτόμενοι έξω από το κουτί.

Αλλάξτε την πραγματικότητά σας βλέποντας πέρα από τους περιορισμούς. Υπάρχει πάντα ένας άλλος τρόπος να βρείτε νέες λύσεις στις υπάρχουσες προκλήσεις.

Σκεφτείτε πώς ορίζετε την καινοτομία και κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε πώς όλα ξεκίνησαν με μια ιδέα που απλά πήρε μορφή. Εσείς αποφασίζετε πώς θα διαμορφώσετε το μέλλον σας. Δημιουργώντας ένα σχέδιο, μπορείτε να φτάσετε εκεί με εξίσου αφοσιωμένους συνεργάτες.

Σκορπιός

Όταν είστε ειλικρινείς για το πώς αισθάνεστε, δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτύξει βαθιά οικειότητα με τον εαυτό σας. Δεν μπορούμε να είμαστε κόντρα ή ευάλωτοι με τους άλλους αν δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με τον εαυτό μας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από την ημέρα σας για να σκεφτείτε τα συναισθήματα που σας έρχονται στο μυαλό και να τα καταγράψετε, ώστε να μπορείτε να δείτε τις ιστορίες που διαδραματίζονται στον εσωτερικό σας διάλογο.

Τοξότης

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σχεδιάσετε τους στόχους σας έτσι ώστε να δείτε τις απτές ανταμοιβές και τις θετικές αλλαγές που μπορούν να έρθουν σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να φροντίζετε για τη συνολική σας ευεξία και να μην ρίχνετε όλη την ενέργειά σας στο να σβήνετε πράγματα από την λίστα των καθηκόντων σας. Σκεφτείτε πώς κάθε ενέργεια και εργασία συμβάλλει στον γενικό στόχο και δείτε πώς τα σταδιακά βήματα σας φέρνουν πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Πιθανότατα θα αισθάνεστε πιο ζωντανοί και αυθόρμητοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Επικεντρωθείτε στο πώς θέλετε να βιώσετε τη διασκέδαση με νέους τρόπους.

Όσο προχωράμε στη ζωή μας, αυτό που κάποτε μας έδινε χαρά και διασκέδαση μπορεί να αλλάξει. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παραμείνετε περίεργοι και να ριχτείτε σε νέες προκλήσεις, ξυπνώντας κάτι νέο μέσα σας που δεν γνωρίζατε ότι υπήρχε.

Υδροχόος

Μπορεί να θέλετε περισσότερο χώρο από ό,τι συνήθως, καθώς εξερευνάτε διάφορα μέρη που μαγνητίζουν την καρδιά σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που τοποθετήθηκα σε ένα νέο περιβάλλον;» ή «Υπάρχει φόβος στο να βάλω τον εαυτό μου σε νέους χώρους;».

Κάτω από αυτή την ενέργεια, έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από τη στασιμότητα σε συνεργασίες κάθε είδους.

Ιχθύες

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να φέρετε τον αυθορμητισμό στο σπίτι. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε από το σπίτι σας για να είστε αυθόρμητοι. Δοκιμάστε νέες συνταγές. Κάντε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά.

Διοργανώστε ένα δείπνο και οι σχέσεις σας μπορεί να αλλάξουν με απροσδόκητο τρόπο, βοηθώντας σας να δείτε νέα κομμάτια των κοντινών σας ανθρώπων που δεν είχατε δει ποτέ πριν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...