Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
23.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 3 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Πότε ξεχάσατε ότι είστε ένα ζωντανό, αναπνέον έργο τέχνης; Το σύμπαν φωτίζει τον καλλιτεχνικό σας χώρο και η δημιουργική διαδικασία σας μπορεί να είναι πιο ιδιωτική από ό,τι συνήθως.

Δουλεύετε με τα βαθύτερα και πιο τρυφερά συναισθήματά σας. Διοχετεύστε τα στη διαδικασία της δημιουργικότητας σας. Μπορείτε να μετατρέψετε το άμορφο σε κάτι απτό. Ό,τι κι αν κάνετε, βάλτε την καρδιά σας μέσα σε αυτό και δώστε του ζωή.

Ταύρος

Τι πρόοδο έχετε κάνει στις σχέσεις σας; Τι έχει αλλάξει στη δυναμική της οικογένειάς σας και στις στενές σας σχέσεις; Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε θεραπευτικές συζητήσεις που μπορούν να κλείσουν κάποιες ανοιχτές πληγές.

Ποτέ δεν είναι αργά για να επεκτείνετε τη συγχώρεση στους άλλους και στον εαυτό σας. Όταν στην άκρη αφήνετε τις πληγές του παρελθόντος, θα νιώθετε πιο ελεύθεροι και πιο απελευθερωμένοι. Μπορείτε να νιώσετε γαλήνη χωρίς να σκέφτεστε όλα τα «θα», τι θα μπορούσατε, τι θα έπρεπε. Ταύρε, να θυμάσαι ότι η αυλαία σε κάποια πράγματα δεν κοστίζει τίποτα.

Δίδυμοι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας είτε ως ασπίδα είτε ως σπαθί. Η σοφία σας λέει ποιο από τα δύο είναι απαραίτητο. Προσέξτε τα λόγια που λέτε στους άλλους ή στον εαυτό σας, καθώς οι λέξεις σήμερα έχουν διεισδυτική επίδραση περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Ποια λόγια ενθάρρυνσης και ενδυνάμωσης χρειάζεστε; Δώστε στον εαυτό σας μία λεκτική ενθάρρυνση χωρίς να εμπλακεί ο εσωτερικός σας κριτής. Θα μπορούσατε να βάλετε ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό σας μέσω θετικών επιβεβαιώσεων και να αυξήσετε την αίσθηση της εξέλιξης σας.

Καρκίνος

Πού έχετε επενδύσει το δυναμικό σας; Σήμερα, διεκδικήστε όλους τους τρόπους με τους οποίους νομίζατε ότι έπρεπε να αποδείξετε ότι αξίζετε την πολυτέλεια και την χλιδή.

Γνωρίζουμε την πανάρχαια ιστορία για το τι σημαίνει να πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο. Να θυμάστε ότι κώδικας τιμής σε παιχνίδια εξαπάτησης δεν υπάρχουν.

Λέων

Η ζωή σου είναι ένα μαγικό σχέδιο. Οι κοσμικές ενέργειες της ημέρας σας υπενθυμίζουν τις απεριόριστες δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Μη φοβάστε να ταρακουνήσετε την κυρίαρχη κατάσταση και να κάνετε τα πράγματα με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Οι γύρω σας πιθανότατα θα παρακινηθούν από τις επαναστατικές ιδέες σας.

Όλοι έχουμε μοναδικά ταλέντα και δώρα να προσφέρουμε στον κόσμο, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη και την ενθάρρυνση των ανθρώπων της κοινότητάς μας. Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του σπιτιού σας, σας φωτίζει με έναν φακό. Μπορεί να εκπλαγείτε από την ασυνήθιστα μεγάλη προσοχή που μπορείτε να προσελκύσετε.

Παρθένος

Έχετε την δύναμη ενός σταρ. Πάρτε μια γεύση από το πώς θέλετε να μοιραστείτε τις μοναδικές σας δυνάμεις. Μήπως πρέπει να γίνει κάποιος εσωτερικός καθαρισμός κάποιων ανασφαλειών σας; Έχετε την ορμή και την αυτοπεποίθηση να εμφανιστείτε όπως ακριβώς είστε.

Αναδείξτε αυτό που σας κάνει μοναδικούς. Αναλογιστείτε μια φορά που χρησιμοποιήσατε με επιτυχία ένα από τα μοναδικά σας ταλέντα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πώς σας έκανε να νιώσετε;

Ζυγός

Το κοινωνικό σας δίκτυο ανοίγει οπότε επικεντρωθείτε στο πώς να επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπου που έχετε κοντά σας. Δείτε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τους άλλους με σοφία.

Είστε ένας πραγματικός ηγέτης. Οι άνθρωποι πραγματικά ακούνε και κρατάνε τα λόγια σας. Αν εργάζεστε εξ αποστάσεως, επισκεφθείτε μια καφετέρια ή δοκιμάστε έναν εξωτερικό χώρο αντί να εργάζεστε στο σπίτι σας. Κάντε τον εαυτό σας διαθέσιμο για να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους. Ξεκινήστε μια συζήτηση. Μπορεί να προκύψει μια νέα συνεργασία.

Σκορπιός

Η φωνή σας μπορεί να ταξιδέψει σε διάφορα σημεία στην εργασία, δημιουργώντας ένα ντόμινο αλλαγών. Πώς θέλετε να έχετε σημαντικό αντίκτυπο στη δουλειά σας; Τι σημαίνει να μπείτε στον πραγματικό σκοπό του ρόλου σας;

Μπορείς να κάνεις τη διαφορά, Σκορπιέ. Οι ενέργειές σας εμπνέουν άλλους ανθρώπους καθώς υπερασπίζεστε το σωστό. Είσαι ένας δημιουργός αλλαγών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψετε στο δικαίωμά σας να μην αποδέχεστε την υπάρχουσα κατάσταση.

Τοξότης

Οι σκέψεις σας τροφοδοτούν τις πεποιθήσεις σας, οι οποίες υπαγορεύουν τις πράξεις σας και με τη σειρά τους διαμορφώνουν τις συνήθειές σας. Αυτή η ενέργεια μας βοηθά να απελευθερωθούμε από ψευδείς θεωρίες και να εισέλθουμε στην αληθινή, αυθεντική μας φύση.

Αναλογιστείτε ποια ιδανικά έχετε εσωτερικεύσει από τους γονείς σας και τις συνήθειες που έχετε διαμορφώσει μέσα από την εξερεύνηση του κόσμου και τη βιωμένη εμπειρία σας.

Αιγόκερως

Σήμερα, μπορεί να θυμηθείτε τη σοφία που αποκτήσατε από προηγούμενες εμπειρίες και πώς αυτή διαμόρφωσε την προσωπική σας εξέλιξη.

Μπορούμε να αναλωθούμε σε χαμένες ευκαιρίες, αλλά μερικές φορές, οι αλλαγές που δεν κάναμε μπορούν να επηρεάσουν θετικά την πορεία της ζωής μας.

Ανατρέξτε στην εποχή που δεν αποδέχτηκατε μια προσφορά που αρχικά σας φάνηκε σαν αποτυχία. Πώς αυτή η εμπειρία διαμόρφωσε την προοπτική σας και επηρέασε την πορεία σας;

Υδροχόος

Μπορεί να φοβάστε να παίξετε με τη δική σας δημιουργική φωτιά, αλλά μια εντελώς νέα πλευρά του εαυτού σας μπορεί να πυροδοτήσει θετικές αλλαγές αν την αφήσετε. Σκεφτείτε να επιτρέψετε στο εσωτερικό σας ηφαίστειο να ξεσπάσει, ακόμη και στις σχέσεις σας.

Φωνάξτε τις επιθυμίες σας. Κρατάτε μυστικά όνειρα ή φοβάστε ότι οι ιδέες σας είναι πολύ ανόητες για να τις πείτε; Γίνετε τολμηροί και διεκδικήστε ακριβώς αυτό που θέλετε. Κάντε το πρώτο βήμα, ώστε να μην περιορίζετε τον εαυτό σας και να συμβιβάζεστε με υποκατάστατα.

Ιχθύες

Τα μονοπάτια μας συχνά κάνουν παρακάμψεις. Η καριέρα σας μπορεί να πάρει μια νέα δημιουργική στροφή που φαίνεται λίγο αντισυμβατική, αλλά μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που σας συνέβη.

Επιβεβαιώστε αυτό που κάνετε με τη διαίσθησή σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε μια αλλαγή, αν μια δουλειά δεν συμπληρώνει όλα τα κουτάκια των φιλοδοξιών σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Ποιους φόβους ή αβεβαιότητες έχετε σχετικά με το να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι; Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε αυτούς τους φόβους;

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Στην Ελλάδα των 60s με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μιχαηλίδης για την υγεία του Σταρόβα: “Ο Δημήτρης με την ομιλία έχει θέμα το...

O Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σταρόβα και για την περιπέτεια με την υγεία του. «Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

 Ζώδια: Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Ενα οικονομικό σκαμπανέβασμα μπορεί να...

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...