Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
31.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου

 Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Σήμερα, βρείτε επιπλέον χώρο και χρόνο για να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μερικές φορές, όταν είμαστε τόσο απασχολημένοι, μπορεί να ξεχνάμε να δείχνουμε ευγνωμοσύνη στον εαυτό μας. Είστε πάντα αρκετοί και δεν χρειάζεται να αποδείξετε την αξία σας πετυχαίνοντας κάτι έξω από τον εαυτό σας.

Επιπλέον, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει μια έκρηξη παραγωγικότητας, καθώς μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του σε τι θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Είστε μια ισχυρή δύναμη και μπορείτε να πετύχετε οτιδήποτε επιθυμεί η καρδιά σας.

Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς μπορείτε να καταλάβετε και να δείτε τους ανθρώπους υπό ένα νέο πρίσμα. Είμαστε όλοι πολύπλευρα άτομα και πάντα υπάρχουν περισσότερα να ανακαλύψουμε για εκείνους που γνωρίζουμε.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλουν στη ζωή σας, καθώς μπορείτε να υιοθετήσετε κάποια από τα καλά χαρακτηριστικά και τις συνήθειές τους στη δική σας ζωή.

Δίδυμοι

Το απλό γέλιο με τους φίλους και την οικογένεια μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να βιώσουμε τη χαρά οποιαδήποτε στιγμή και ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε μεγαλεπήβολα σχέδια για να νιώσουμε αγάπη.

Η ζωή μπορεί να είναι απρόβλεπτη, προκλητική και μερικές φορές απαιτητική, αλλά η στάση μας απέναντι στις περιστάσεις μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια εποχή για να οδηγηθείτε από την καρδιά σας και να έχετε τις απόλυτες εμπειρίες σύνδεσης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Οι κοσμικές ενέργειες σας βοηθούν να διατηρήσετε τα όρια και τις αξίες των σχέσεών σας για να χτίσετε ισχυρότερα θεμέλια στις σχέσεις σας. Αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκέψεις και συναισθήματα που ήταν κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια, επιτρέποντάς σας να τα φέρετε στο φως.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε τις αλήθειες σας σχετικά με τις συνεργασίες σας και να αντιμετωπίσετε ζητήματα που μπορεί να πνίγουν την πραγματική σύνδεση και ανάπτυξη. Αν έχετε αρνηθεί τις δικές σας ανάγκες ή φοβάστε να εκφράσετε αυτό που θα σας έκανε να νιώσετε συνδεδεμένοι με τον εαυτό σας, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε.

Λέων

Σήμερα, θα έχετε μια προσγειωμένη προσέγγιση καθώς θα επεξεργάζεστε τις λεπτομέρειες των σχεδίων σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οργανώσετε ένα σταθερό σχέδιο για να πετύχετε στόχους και σκοπούς. Είναι πολύ πιο πιθανό να δώσετε προσοχή στο πώς λειτουργεί κάθε στοιχείο ενός έργου.

Αν ήσασταν αφηρημένοι τον τελευταίο καιρό, αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει επιπλέον επίγνωση για να εστιάσετε στις τρέχουσες προτεραιότητές σας χωρίς να διασπάσετε την προσοχή σας σε πολλά διαφορετικά πράγματα. Πώς φαίνεται να εξορθολογίζετε τα καθήκοντά σας;

Παρθένος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να απορρίψετε τη διαίσθηση και την εσωτερική σας γνώση, καθώς μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ωστόσο, αν έχετε συνηθίσει να ακούτε μόνο το μυαλό σας μπορεί να σκεφτείτε υπερβολικά κατά πόσο η διαίσθηση σας σας λέει την αλήθεια.

Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμπιστευτείτε τη μαγεία της διαίσθησής σας και να ακούσετε την καθοδήγησή της. Καταγράψτε τις διαισθητικές σας ενοράσεις σε ένα ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτές κάθε φορά που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να εξερευνήσετε πιο βαθιά την οικειότητα στις πιο στενές σας σχέσεις. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε αν υπάρχουν άνισες δυναμικές εξουσίας στις σχέσεις σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και να νιώσετε αυτοπεποίθηση στο να δείξετε τα πιο ευάλωτα κομμάτια του εαυτού σας χωρίς ντροπή. Μπορεί να παρατηρήσετε πληγές από προηγούμενες εμπειρίες σχέσεων τις οποίες δεν έχετε επουλώσει. Επιπλέον, υπάρχει μια αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, δέσμευσης και αφοσίωσης σε όλες τις σχέσεις σας. Πώς μοιάζει, λοιπόν, να είστε υπάκουοι στις δικές σας σχέσεις;

Σκορπιός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επεξεργαστείτε τυχόν εσωτερικές ανασφάλειες που μπλοκάρουν τα μονοπάτια για να βιώσετε την αληθινή ευαλωτότητα χωρίς όρους. Όταν επιτρέπετε στους ανθρώπους να δουν την πιο αληθινή εκδοχή αυτού που είστε, μπορείτε να μεταμορφωθείτε με αξιοσημείωτους τρόπους.

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κρύψετε το πώς αισθάνεστε πραγματικά στις σχέσεις σας, καθώς αυτό θα δημιουργήσει μόνο περαιτέρω αποσύνδεση. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις πράξεις των άλλων ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε ποτέ ότι η δύναμή σας δεν μπορεί να σας αφαιρεθεί.

Τοξότης

Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να επανεκτιμήσετε αν οι πρόσφατες προθέσεις σας ευθυγραμμίζονται με τις αποστολές και τους στόχους σας. Τα πράγματα αλλάζουν και εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, και είναι φυσιολογικό τα πράγματα να παρουσιάζουν διακυμάνσεις.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ακούσετε τι έχει το μυαλό και η καρδιά σας και να συνδεθείτε με αυτό που σας παθιάζει. Μπορεί να έχετε πολλή συγκέντρωση σήμερα, οπότε χρησιμοποιήστε το χρόνο σας αποτελεσματικά. Βάλτε προτεραιότητες σε ό,τι υπάρχει στη λίστα σας πριν προσθέσετε περισσότερες εργασίες.

Αιγόκερως

Σήμερα, μπορεί να απελευθερώσετε συσσωρευμένη ενέργεια που καταπιέζατε πρόσφατα. Τιμήστε το πώς αισθάνεστε και θυμηθείτε ότι κάθε συναίσθημα έχει μια ιστορία. Ο θυμός, ο πόνος και η απογοήτευση είναι όλα συναισθήματα που υπάρχουν και δεν χρειάζεται να αναγκάσετε τον εαυτό σας να είναι θετικός ή να προσπαθήσετε να αλλάξετε το πώς αισθάνεστε.

Αυτό μπορεί να φέρει μια καθαρτική εμπειρία απελευθέρωσης, καθώς μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι προσπαθούσατε να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο για να αποφύγετε να νιώσετε το πραγματικό βάθος των συναισθημάτων σας.

Υδροχόος

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να διατηρήσετε το επίπεδο της πίστης σας, ενσωματώνοντας πρακτικές στην καθημερινή σας ρουτίνα που σας υπενθυμίζουν να παραμείνετε στην πορεία του οράματός σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούτε εμπνευσμένα podcasts που σας υπενθυμίζουν πόση δύναμη βρίσκεται ήδη μέσα σας.

Τίποτα δεν είναι στατικό και υπάρχει πάντα περιθώριο διόρθωσης πορείας καθώς κινείστε προς τους στόχους και τα σχέδιά σας. Συχνά στη ζωή, περιμένουμε τις μεγάλες ευκαιρίες για τεράστια αποτελέσματα. Ωστόσο τα μικρά επιτεύγματα μπορούν στο σύνολο να φέρουν επιτυχία στους μελλοντικούς μας στόχους.

Ιχθύες

Είναι η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας στην κοινότητα και το δίκτυό σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε για την επίτευξη ενός κοινού στόχου, ο οποίος μπορεί να ωφελήσει όλους τους εμπλεκόμενους. Οι σχέσεις υποστηρίζουν το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Με την πάροδο του χρόνου, γίνονται ένας αμοιβαίος χώρος όπου ευδοκιμούν η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη και η ευαλωτότητα. Όσον αφορά τις συνεργασίες, ποιες αξίες αναζητάτε περισσότερο; Σας ενδιαφέρεται η ξεκάθαρη επικοινωνία ή η ηγεσία;

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δήμητρα Ματσούκα: «Έχασα την ευκαιρία να κάνω καριέρα στο εξωτερικό»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δήμητρα Ματασούκα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το πέρασμα του χρόνου αλλά και την ευκαιρία που έχασε να...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου: Παρθένοι, αντιμετωπίστε τους φόβους σας

Κριός Αυτή η νέα σελήνη συμβαίνει στον οίκο του σπιτιού και γενικότερα του μέρους όπου ανήκεις. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πιο έντονα από...

Δέσμευση περιουσίας για φοροδιαφυγή 1,5 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστο τραγουδιστή

Στην «τσιμπίδα» της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος πιάστηκε πασίγνωστος τραγουδιστής, ιδιαίτερα προβεβλημένος στη showbiz. Ήδη δεσμεύτηκε η...

Τρελή ρέντα για Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Δεν είναι ιδανική στιγμή για να παρουσιάσεις μια σημαντική ιδέα ή να κερδίσεις υποστήριξη. Να είσαι πιο προσεκτικός...

Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν Νομικού και Χολίδης – Πέτρα σκανδάλου φαίνεται να ήταν...

Κάποτε ο Χρήστος και η Δούκισσα ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια, όμως το τέλος δεν άργησε να έρθει και πλέον σήμερα ξέρουμε...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρήκατε χρόνο να παίξετε; Ίσως νιώσετε μια έλξη να κινηθείτε...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να σκεφτείς ότι πρέπει να έχεις τα πάντα καταγεγραμμένα. Είναι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6 Ιουλίου: Λέοντες, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε

Κριός Το εγώ λαχταράει την άμεση ικανοποίηση, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι πάντα αυτό...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουλίου: Παρθένοι, αντιμετωπίστε τους φόβους σας

Κριός Αυτή η νέα σελήνη συμβαίνει στον οίκο του σπιτιού και γενικότερα του μέρους όπου...

Τρελή ρέντα για Λέοντες κι άλλα 2 ζώδια 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Δεν είναι ιδανική στιγμή για να παρουσιάσεις μια...

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα. Κριός Πότε ήταν η τελευταία φορά που...