Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 10 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Όταν παραμένουμε σε μια κατάσταση που κατηγορούμε τους άλλους, παραδίδουμε τη δύναμή μας και νιώθουμε ότι δεν έχουμε εξουσία ή έλεγχο στη ζωή μας. Πάρτε τον έλεγχο της δικής σας ιστορίας για να μην νιώθετε θύματα.

Είναι ζωτικής σημασίας να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, ώστε να μην υπαγορεύει πλέον το μέλλον σας. Αφιερώστε χρόνο στην ημέρα σας για να επεξεργαστείτε ό,τι προκύπτει κάτω από την επιφάνεια.

Ταύρος

Οι δυναμικές μέσα στην οικογένεια σας βρίσκονται κάτω από τον μεγεθυντικό φακό σας. Χωρίς να γνωρίζουμε την πλήρη ιστορία του οικογενειακού μας δέντρου, πτυχές του ποιοι είμαστε μπορεί να παραμένουν ασαφείς.

Αν είστε περίεργοι για την ανατροφή σας και τις οικογενειακές σας διασυνδέσεις, αυτή είναι η ευκαιρία σας να μπείτε σε κατάσταση ντετέκτιβ για να δείτε τι μπορείτε να αποκαλύψετε. Αυτό που θα ανακαλύψετε θα μπορούσε να είναι αρκετά αξιοσημείωτο.

Δίδυμοι

Κάντε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή και το κινητό σας για να αποτοξινώσετε το μυαλό σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε νέες προοπτικές. Συγκεντρώστε την κοινότητά σας και μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια.

Η απομάκρυνση από το διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδέσετε τις τελείες των ιδεών που υπάρχουν στο μυαλό σας και να γεννήσετε μια νέα προοπτική που θα προσελκύσει την κοινότητά σας.

Καρκίνος

Είστε μια δύναμη της φύσης σήμερα και κυνηγάτε τον σκοπό σας. Κάντε σκόπιμες κινήσεις, που σας φέρνουν πιο κοντά στο μεγαλύτερο όραμά σας. Αν έχετε χάσει την πίστη σας στα όνειρά σας, είναι πιθανό να υποβάλλονται σε μια διαδικασία αναγέννησης για να ευθυγραμμιστούν με εσάς.

Να θυμάστε, μια παράκαμψη ή μια στροφή δεν είναι αποτυχία. Είναι ένα σημείο που μπορεί να σας πάει παρακάτω. Αποσυνδεθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τα εσωτερικά μηνύματα προς τον εαυτό σας.

Λέων

Το υποσυνείδητό σας είναι μια παιδική χαρά με γόνιμο έδαφος, αν τολμήσετε να αντιμετωπίσετε όλα όσα είστε. Η σημερινή ημέρα σας ενθαρρύνει να βουτήξετε βαθύτερα σε ανεξερεύνητα εδάφη. Αναμείνατε αφυπνίσεις που θα μεταμορφώσουν τη φύση σας μέχρι τον πυρήνα.

Οι αρχέγονες επιθυμίες μπορεί να αναδυθούν και οι εσωτερικές σας πόθοι θα έχουν ένταση, γεγονός που μπορεί να σας φανεί ελαφρώς ασυνήθιστο. Αν το μυαλό σας αισθάνεται λίγο ταραγμένο, κάντε έναν περίπατο και χαλαρώστε στη φύση.

Παρθένος

Το γεγονός ότι κάτι λειτούργησε καλά στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει και στο παρόν ή στο μέλλον. Τα πράγματα αλλάζουν και με αυτές τις αλλαγές, νέα αποτελέσματα είναι πάντα στον ορίζοντα. Κάποια θεμέλια στη ζωή μας χρειάζονται μια αλλαγή για να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για ανάπτυξη.

Η προσαρμοστικότητα στις παλίρροιες και τα κύματα είναι απαραίτητη σήμερα. Αναλογιστείτε μια πρόσφατη κατάσταση όπου χρειάστηκε να προσαρμοστείτε σε απροσδόκητες αλλαγές ή προκλήσεις. Πώς η ευελιξία σας επηρέασε το αποτέλεσμα;

Ζυγός

Όταν μοιράζουμε τις δυνάμεις μας προς κάθε κατεύθυνση, δεν μπορούμε να φροντίσουμε επαρκώς τους σπόρους που έχουμε φυτέψει. Πώς μοιάζει να ξεκινάμε από μικρά πράγματα και αργότερα να επεκτείνουμε την δράση μας;

Εδώ είναι που μπαίνει στο παιχνίδι η εσωτερική φωνή σας που θα σας καθοδηγήσει σε νέες διαστάσεις αυτογνωσίας. Στο χέρι σας είναι να παρατηρήσετε τα σύμβολα και τα μηνύματα που ανοίγουν το δρόμο προς αχαρτογράφητα εδάφη.

Σκορπιός

Αγκαλιάστε τον «μυστικιστή» που κρύβετε μέσα σας, καθώς η διαίσθησή σας και η αναγνώριση μοτίβων μπορεί να ξεπεράσουν κάθε όριο, επιτρέποντάς σας να εμβαθύνετε την εμπιστοσύνη σας στο ένστικτο και την εσωτερική σας γνώση.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βιώσετε πλήρως τα συναισθήματά σας χωρίς να αναζητάτε λογικές εξηγήσεις. Έχετε την άδεια να αφεθείτε στα συναισθήματά σας, καθώς αν προσπαθείτε να τα αποφύγετε αυτά μοιραία θα βρεθούν στον δρόμο σας.

Τοξότης

Εάν υπάρχουν πεποιθήσεις γενεών που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με τον πυρήνα της φύσης σας τότε είναι πιθανό να ανακαλυφθούν. Η κοσμοθεωρία σας θα μετατοπιστεί προς έναν πιο ειλικρινή προβληματισμό αντί για μια άκαμπτη, κλειστή προοπτική.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τον εαυτό σας με μεγαλύτερη σαφήνεια, να ενισχύσετε την αυτοεκτίμησή σας και να βελτιώσετε την αίσθηση της αυτοπεποίθησής σας.

Προσδιορίστε μια συγκεκριμένη πεποίθηση της γενιάς που είστε έτοιμοι να αποβάλλετε. Πώς οραματίζεστε τη ζωή σας και την αίσθηση του εαυτού σας να αλλάζει μόλις απελευθερωθείτε από αυτή την πεποίθηση;

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγκαλιάσετε τη δύναμη του παιχνιδιού, καθώς μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας και να σας προσφέρει νέους τρόπους για να υλοποιήσετε τους βραχυπρόθεσμους στόχους σας.

Αν δεν έχετε βρει πρόσφατα χρόνο για να αφήσετε τις ανησυχίες σας στην άκρη, οποιαδήποτε δραστηριότητα θεωρείτε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που πιστεύει ότι το παιχνίδι είναι πολύ παιδικό; ή Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνδέθηκα με τον παιδικό εαυτό μου;

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επαναφέρετε τα όριά σας όσον αφορά τα διάφορα εργασιακά σχέδια. Αν αναλάβατε πάρα πολλά πρόσφατα, είναι πιθανό να λάβετε σημάδια ότι πρέπει να επαναδιαπραγματευτείτε τις χρονικές σας υποχρεώσεις.

Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να δεσμευτείτε σε κάτι καινούργιο. Αντίθετα, επικεντρωθείτε στο να εμβαθύνετε σε αυτό που ήδη σας παθιάζει. Ποιο τρέχον πάθος ή έργο στη ζωή σας αισθάνεστε ότι αξίζει περισσότερη από την προσοχή και την προσπάθειά σας;

Ιχθύες

Καλώς ήρθατε στο δικό σας πειραματικό κεφάλαιο. Φορέστε την εργαστηριακή σας ποδιά και πειραματιστείτε με νέες ιδέες. Κάποιες μπορεί να αποδειχθούν καλύτερες από τις αναμενόμενες, ενώ άλλες μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχίες, όπως η περίφημη σκηνή της μπλε σούπας από την ταινία «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς».

Να θυμάστε, τίποτα δεν είναι χαμένο και νέες δεξιότητες κερδίζονται μέσα από κάθε εμπειρία. Σκεφτείτε μια εμπειρία όπου τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά τελικά οδήγησαν σε απροσδόκητες ευκαιρίες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...