Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Μέσα στις επόμενες ώρες, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν απίστευτες ιδέες που θα λύσουν πιθανά προβλήματα που έχετε εδώ και μερικές ημέρες.

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να αναλογιστείτε πώς έχει αλλάξει η νοοτροπία σας όσον αφορά τις αντιλήψεις σας για τον εαυτό σας και τον κόσμο. Από την αρχή της εποχής του Λέοντα, μπορεί να έχετε ανοίξει το μυαλό σας σε εντελώς νέες έννοιες. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Ποιες νέες συναρπαστικές αλήθειες έχουν καταρρίψει τις προηγούμενες ιδέες σας;

Ταύρος

Τα λόγια σοφίας που θα μεταφέρετε στους άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχουν βαθιά επίδραση, καθώς οι άλλοι μπορεί να φτάσουν σε μια βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους. Μπορεί να αγκαλιάσετε τις σοφές ιδιότητες που υπάρχουν μέσα σας.

Ποιες νέες φιλοσοφίες θα μπορούσατε να ενσωματώσετε για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ανώτερο όραμα; Ενεργοποιώντας τις οραματικές σας ικανότητες, το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σας μπορεί να ξεπεράσει στιγμές αυτοαμφισβήτησης.

Δίδυμοι

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και κάντε ένα άλμα πίστης για να επενδύσετε με την καρδιά σας στους άλλους. Οι σχέσεις σας μπορούν να φτάσουν σε μεγάλα επίπεδα οικειότητας. Μπορεί να γίνουν μακροχρόνιες μόνο αν οι αξίες σας είναι ξεκάθαρες.

Αν θέλετε οι σχέσεις σας να εμφανίζονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να χρειαστεί εσωτερική δουλειά για να υποστηρίξετε την ανάπτυξη των δεσμών σας ώστε να ανθίσουν. Τότε είναι που μπορεί να είστε ανοιχτοί σε μια πιο ώριμη και διαρκή δέσμευση ή να διαπιστώσετε ότι είστε πιο έτοιμοι απ’ ό,τι νομίζατε.

Καρκίνος

Ο τρόπος με τον οποίο οραματίζεστε το μέλλον μπορεί να έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο. Καθώς η Σελήνη συναντά μια νέα μέρα, εξελισσόμαστε, και μερικές φορές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι παλιές μας επιθυμίες και τα όνειρά μας δεν συντονίζονται πλέον με την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να θυμάστε ότι δεν υπάρχει βιασύνη να τα έχετε όλα έτοιμα από το Α έως το Ω. Μπορείτε να πάρετε ενδείξεις για τα βήματα που πρέπει να κάνετε.

Λέων

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τις εργασίες που έχετε να κάνετε τις επόμενες εβδομάδες και να διακρίνετε πώς μπορείτε να εξορθολογήσετε τις προτεραιότητές σας για να αυξήσετε την αποδοτικότητα σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να τσεκάρετε τα καθήκοντα σας πριν ασχοληθείτε με τα πιο δημιουργικά σας καθήκοντα που νιώθετε ότι υπάρχουν.

Η δημιουργία συνέπειας με τις καθημερινές σας συνήθειες, μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε τις δημιουργικές σας ιδέες σε μεγαλύτερη κλίμακα αργότερα.

Παρθένος

Αυτή είναι μια εποχή για να απολαύσετε τη φύση των αισθήσεων σας. Αυτό είναι μία χρονική στιγμή για να απολαύσετε τις κοινωνικές συναναστροφές. Δημιουργήστε χώρο για να βιώσετε την πληρότητα των αισθήσεών σας.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να φέρει ευοίωνες τυχαίες συναντήσεις που μπορεί να προσφέρουν αναζωογονητική αλλαγή στους συνήθεις φιλικούς κύκλους σας. Αν βρισκόσασταν σε μια μακρά περίοδο υπερβολικής σκέψης, αυτή η ενέργεια θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο παρόν. Όταν περνάμε πολύ χρόνο στο μυαλό μας, μπορεί να χάσουμε το δώρο της παρουσίας.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βοηθά να γειωθείτε στο σώμα σας. Οι φυσικές σας αισθήσεις μπορεί να είναι πιο έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η φάση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα μοτίβα σκέψης σας και να αφήσετε στην άκρη τις περιττές ανησυχίες για να τις κατηγοριοποιήσετε αποτελεσματικά.

Όταν μένετε με το συναίσθημα μιας ανησυχίας χρειάζεται να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας διδάξει. Ίσως και μόνο η αναγνώριση αυτών των συναισθημάτων να είναι το κλειδί για την επίλυση οποιουδήποτε εμποδίου μπορεί να έρθει στο δρόμο σας.

Σκορπιός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αφεθήκατε στη χαρά; Αυτή η ενέργεια σας ενθαρρύνει να επιστρέψετε στη νεανικότητά σας και να εξερευνήσετε διεγερτικά χόμπι. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επιθυμίες, που είναι η ευκαιρία σας να τις βιώσετε.

Μπορεί να νιώσετε έντονη ανάγκη να διοχετεύσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια μέσω της κίνησης του σώματός σας. Ο χορός, η αναπνοή ή η άσκηση είναι εξαιρετικές μέθοδοι για να συνδεθείτε με το σώμα σας.

Τοξότης

Δοκιμάστε ασκήσεις για να σας βοηθήσουν να νιώσετε πιο καθαρά τις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας. Για παράδειγμα, αν έχετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, αισθάνεστε την απάντηση στο μυαλό σας ή στο ένστικτό σας;

Αφήστε την ανάγκη για υπερβολικές ερωτήσεις και αφεθείτε στη σοφία των αισθήσεων του σώματός σας. Μπορεί να παρατηρήσετε ότι αποσπάται περισσότερο η προσοχή σας από τα πράγματα γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε να ακούσετε τις αισθήσεις σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε την ηρεμία μέσα σας.

Αιγόκερως

Με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας στο μυαλό σας, θα μπορέσετε να αποκτήσετε εικόνα για να καθορίσετε πού βρίσκονται στη λίστα προτεραιοτήτων σας, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρα και την παραγωγικότητά σας.

Αν αντιμετωπίζετε τις εμπειρίες σας πιο κριτικά από ό,τι συνήθως, κρατήστε μια υγιή απόσταση μεταξύ των κρίσεών σας και του εσωτερικού σας κριτή. Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε πράγματα που μπορεί κάποτε να είχατε παραβλέψει, αποκτώντας μεγαλύτερη σαφήνεια για το πώς να βρείτε βιώσιμες λύσεις.

Υδροχόος

Αν αισθάνεστε ότι έχετε μοιράσει την προσοχή σας σε πολλά διαφορετικά πράγματα τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πού μπορείτε να περιορίσετε κάποιες υποχρεώσεις. Έτσι θα είστε πιο ελεύθεροι να επικεντρωθείτε σε τομείς που χρειάζονται λίγη προσοχή, ιδίως στη ρουτίνα εργασίας σας.

Αλλάξτε τη θέση του γραφείου σας. Κάντε τις απαραίτητες συναντήσεις και επαναπρογραμματίστε τις υπόλοιπες. Απομακρύνετε την ενέργειά σας από οτιδήποτε δεν σας βοηθάει να έχετε ξεκάθαρο μυαλό.

Ιχθύες

Βυθιστείτε βαθιά στον ωκεανό των πρακτικών γνώσεων που έχετε τώρα στη διάθεσή σας, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δομήσετε τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Σε ό,τι κι αν αποφασίσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας τώρα, μπορείτε να τοποθετήσετε τις ιδέες σας σε ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

Αν δυσκολεύεστε να εργάζεστε με προθεσμίες, αυτή η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να θέσετε στόχους που συντονίζονται με τον φυσικό δημιουργικό σας ρυθμό. Πώς προετοιμάζετε τις εργασίες σας εκ των προτέρων; Μπορείτε να διαιρέσετε τις εργασίες σε μικρότερα, διαχειρίσιμα βήματα;

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...