Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ξεκινάς την ημέρα σου πολύ ήρεμα και μπορείς να επικεντρωθείς σε ό,τι θέλεις περισσότερο. Είναι ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωί για χαλάρωση και ξεκούραση, ή αν θέλεις να πετύχεις κάτι, οι πρωινές ώρες είναι ιδανικές. Αργότερα, οι σκέψεις σου μπορεί να στραφούν στην κοινωνικοποίηση ή στα παιδιά, αν έχεις.

Αν ασχολείσαι με παιδιά, μπορεί να επικεντρωθείς σε κάποια ευχάριστη δραστηριότητα, αλλά μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα το μεσημέρι αν έχεις να κάνεις με φίλους ή συντρόφους.

Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι ότι νιώθεις πως κάποιος δεν σου δίνει αρκετή προσοχή και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει στην επιφάνεια το ταμπεραμέντο του Κριού. Θυμήσου, είσαι ενήλικας, οπότε μην συμπεριφέρεσαι σαν παιδί που απαιτεί να είσαι πάντα το επίκεντρο της προσοχής.

Ταύρος

Είναι μια χαλαρωτική μέρα και μπορεί να παραμείνει έτσι αν λάβεις τα μέτρα σου. Έχεις την ικανότητα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με πολύ θετικό τρόπο και να βγάλεις ό,τι σε απασχολεί. Αν το κάνεις αυτό, το άτομο με το οποίο μιλάς θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις ένα μικρό πρόβλημα να φαίνεται μεγάλο.

Το πρόβλημα έρχεται όταν η ενέργεια αλλάζει νωρίς το απόγευμα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να προκύψουν προβλήματα και συναισθηματικές παρεξηγήσεις.

Φαίνεται ότι αυτό περιστρέφεται γύρω από το σπίτι ή μια ρομαντική σχέση. Κράτα τις αποστάσεις και διατήρησε την ηρεμία σου, κάτι που δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο. Αν τα καταφέρεις αυτό, θα είναι μια υπέροχη μέρα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλή στιγμή να περάσεις χρόνο μόνος σου, αναλογιζόμενος τι έχει συμβεί στη ζωή σου πρόσφατα. Ο Δίδυμος δεν είχε την πιο εύκολη χρονιά με τον Κρόνο σε τετράγωνο με το ζώδιο των Διδύμων, αλλά όπως όλα, έτσι και αυτό θα περάσει. Σήμερα αφορά την επικοινωνία σου με τους άλλους και τη δική σου σκέψη.

Αυτό μπορεί να σου το επισημάνει κάποιος άλλος σήμερα και να προκύψει μια σύγκρουση. Φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να είναι με συνάδελφο, γείτονα, μέλος της οικογένειας ή κάποιον από τον στενό κύκλο σου. Είσαι γνωστός για το ότι λες ό,τι σου κατέβει, αλλά ο τρόπος που το λες μπορεί να ενοχλήσει τους άλλους και αυτό μπορεί να είναι το σημερινό σου μάθημα.

Καρκίνος

Αν βγαίνεις με κάποιον ξεχωριστό, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος όπου η ρομαντική έλξη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Σήμερα μπορεί να είναι μια υπέροχη μέρα για ουσιαστικές συζητήσεις και για να γνωρίσεις αυτό το άτομο σε πολύ βαθύτερο επίπεδο.

Ο Καρκίνος είναι υπερβολικά συναισθηματικός και τείνει να αφήνει μικρά πράγματα να ωριμάζουν ή μερικές φορές, κάτι που λέγεται μπορεί να πυροδοτήσει τα συναισθήματα και να τα μετατρέψει σε συναισθηματική δίνη.

Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να δοκιμαστούν σήμερα. Αν είσαι ισορροπημένος, θα το βιώσεις ως μια ευχάριστη παρένθεση. Αν δεν είσαι τόσο ισορροπημένος και αφήσεις κάτι να σε επηρεάσει, μπορεί να καταλήξει να είναι μια μέρα όπου τα συναισθήματα επηρεάζονται, κάτι που θα μπορούσε να βάλει εμπόδιο στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Το πρωί θα πρέπει να είναι αρκετά ευχάριστο. Θα το περάσεις φροντίζοντας προτεραιότητες που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη δουλειά. Οι πρωινές δραστηριότητες θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν τους συνεργάτες σου. Μπορεί να έχετε ουσιαστικές συζητήσεις για σημαντικά θέματα ή ακόμα και σχέδια για το μέλλον.

Η Αφροδίτη διέρχεται από τον 1ο οίκο σου, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα δείχνεις και νιώθεις καλύτερα από ποτέ, τουλάχιστον αν δεν παρεμβαίνει κάποια άλλη αρνητική πτυχή. Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη, την ομορφιά και την προσοχή, όπως ακριβώς εσύ.

Μπορεί να υπάρξει ένα ερώτημα αργότερα μέσα στην ημέρα σχετικά με το αν νιώθεις ότι έχεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει ή με το οποίο είσαι. Λέων, δεν ανταποκρίνεσαι καλά σε μία παρεξήγηση, σε ένα μεγάλο ζήτημα μόνο για να τραβήξεις την προσοχή. Άφησε το δράμα στην άκρη και θα έχεις μια καλή μέρα.

Παρθένος

Σκέφτεσαι κάποιο ταξίδι; Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να σχεδιάσεις κάτι, ειδικά με κάποιον που θεωρείς σύντροφο. Θα νιώθεις αρκετά καλά το πρωί, αλλά κάτι σε τσιγκλάει στο υποσυνείδητό σου που σχετίζεται με έναν σύντροφο.

Ίσως έχεις αμφιβολίες για την ειλικρίνειά του ή για το πού πηγαίνουν τα πράγματα. Έχεις την τάση να υπεραναλύεις, Παρθένε, οπότε αντί να ασχολείσαι με μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχουν πραγματικά σημασία, κοίτα τη μεγαλύτερη εικόνα και αν τα πράγματα είναι γενικά καλά…σταμάτα να αναλύεις και απλά απόλαυσέ τα.

Ζυγός

Αυτή μπορεί να είναι μια συναρπαστική μέρα και αν έχεις σύντροφο, μην εκπλαγείς αν δεν περάσετε χρόνο στην κρεβατοκάμαρα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για σχέδια. Αν τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια χαλαρωτική μέρα γεμάτη διασκέδαση και ενθουσιασμό.

Ωστόσο, αν υπάρχει ένταση ή τα πράγματα δεν έχουν πάει τόσο καλά πρόσφατα, το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα για έναν καβγά. Μπορεί να αφορά φίλους, χρήματα ή μελλοντικές ελπίδες. Το πώς θα εξελιχθεί η ημέρα εξαρτάται από το πώς λειτουργεί η σχέση σας. Αν υπάρχει πρόβλημα, θα προκύψει.

Σκορπιός

Αυτή η μέρα αφορά τις συνεργασίες σου, Σκορπιέ! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα είδη σχέσεων, αλλά είναι κυρίως προσωπικές σχέσεις. Πιθανότατα υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει τώρα αν είσαι μόνος. Ίσως τον γνωρίζεις καιρό. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα εξακολουθεί να αφορά τον σύντροφό σου.

Τυπικά, τα πράγματα πάνε καλά εκτός κι αν κάτι άλλο, όπως ο Ουρανός, επηρεάσει τον Ήλιο σου. Σήμερα είναι η μέρα να αναρωτηθείς, «Τι ρόλο παίζει αυτό το άτομο στη ζωή μου και παίρνω την ικανοποίηση που ήλπιζα από αυτό;»

Οι πιθανότητες είναι ότι τα πράγματα είναι καλά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, δεν θα είναι. Σήμερα είναι ώρα να αποφασίσεις πού πας στη ζωή και αν αυτό το άτομο θα είναι μέρος του μέλλοντός σου.

Τοξότης

Το πρωί, επικεντρώσου στην υγεία, τη δουλειά και το σπίτι σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προκύψει κάτι αρνητικό γιατί οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα συμβεί. Έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας που σε ανησυχούν; Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και ψυχολογική ένταση. Αν ανησυχείς για την υγεία σου, είναι σημαντικό να προγραμματίσεις μια επίσκεψη στον γιατρό.

Καθώς περνάει η μέρα, οι σκέψεις σου μπορεί να στραφούν στις διακοπές. Ο Τοξότης είναι προορισμένος για ταξίδια και άγνωστα μέρη. Δουλεύεις σκληρά για πολύ καιρό οπότε τώρα είναι η ώρα να κάνεις σχέδια και να κλείσεις εισιτήρια!

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να περάσεις χρόνο στο σπίτι και πιθανώς με συγγενείς. Δεδομένου ότι είσαι όλη μέρα στη δουλειά, δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις αυτή την ευκαιρία για να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με αυτούς που αγαπάς; Φαίνεται ότι δεν έχεις δώσει αρκετή προσοχή στους ανθρώπους στη ζωή σου, ειδικά αν είναι σύζυγος, σύντροφος ή ένα από τα παιδιά σου.

Εξαιτίας αυτού, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις κάποιες τριβές σήμερα. Το ζήτημα είναι αρκετά εύκολο να λυθεί: Χρησιμοποίησε τη μέρα για να δείξεις πόσο πραγματικά νοιάζεσαι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, να περπατήσετε, να βγείτε ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Χρησιμοποίησε σήμερα για αυτόν τον σκοπό και θα είσαι χαρούμενος που το έκανες. Αν δεν το κάνεις, περαιτέρω δυσαρέσκεια θα εμφανιστεί στο μέλλον.

Υδροχόος

Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου και σήμερα είναι μια μέρα για να χαλαρώσεις στο σπίτι και να βυθιστείς στις δικές σου σκέψεις και ενδιαφέροντα. Υπάρχει ένας λόγος που είσαι γνωστός ως ο «φιλάνθρωπος» του ζωδιακού κύκλου και αυτό γιατί νοιάζεσαι για τους άλλους αλλά και για τον κόσμο, και μπορεί να θέλεις να διαβάσεις, να σερφάρεις στο διαδίκτυο ή να κάνεις κάτι άλλο που περιλαμβάνει το- μερικές φορές- λαμπρό μυαλό σου.

Έχεις επεξεργαστεί κάποιες ιδέες πρόσφατα που φαίνεται πραγματικά να σου κάνουν κλικ. Αν έχεις σύντροφο, αυτός είναι ο άνθρωπος για να δοκιμάσεις αυτές τις ιδέες. Αν όχι, υπάρχει κάποιος κοντά σου για να τις δοκιμάσεις. Ακούγοντας τους άλλους, μπορείς να καταλάβεις πώς θα γίνουν αντιληπτές αυτές οι ιδέες όταν τις ανακοινώσεις ή τις θέσεις σε εφαρμογή.

Ιχθύες

Σήμερα είσαι ο εαυτός σου. Η ημέρα αφορά στις ιδέες και τις σκέψεις σου, καθώς και τα όνειρα του μέλλοντος. Κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να είναι μια χαλαρωτική μέρα. Μερικές φορές, όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας και αυτή είναι η στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσεις με άλλους σήμερα, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι για σένα.

Έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις μία διαφορετική διατροφή ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής; Τώρα είναι η ώρα να τα εφαρμόσεις και να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και, πιο σημαντικό, την σωματική και ψυχική σου υγεία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...