Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου

Κριός

Ο σκοπός αυτής της φάσης της Σελήνης είναι να σε υποστηρίξει στην αξιολόγηση του αν διαθέτεις τον χρόνο και την ενέργεια για να δεσμευτείς και να επενδύσεις πραγματικά στους στόχους σου.
Αν και η συγκέντρωσή σου εντείνεται αυτή την περίοδο, είναι μια ευκαιρία να καθορίσεις ποιοι στόχοι προσθέτουν αξία στο μεγαλύτερο όραμά σου και ποιοι είναι πιο επιφανειακοί. Οι κοσμικές ενέργειες σε καλούν να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να νιώσεις τις πλήρεις θεραπευτικές δυνάμεις που προσφέρουν.

Ταύρος

Οι πιο στενές σου σχέσεις μπορεί να απαιτήσουν περισσότερη αγάπη και προσοχή από εσένα σήμερα. Μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσεις πόσο διαφορετικοί είστε ο ένας από τον άλλον, όχι αρνητικά, αλλά επειδή και οι δύο έχετε ξεχωριστούς σκοπούς και στόχους να εκπληρώσετε.
Ρώτησε τον εαυτό σου πώς μπορείς να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον, είτε αυτό σημαίνει ότι εσύ ή ο άλλος χρειάζεστε περισσότερο χώρο ή περισσότερο χρόνο για σπουδές ή δουλειά. Ό,τι κι αν είναι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ελέγξετε ποια είναι τα κύρια σημεία ανάπτυξής σας αυτή τη στιγμή, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκεστε και οι δύο, ψυχικά και νοητικά.

Δίδυμοι

Ίσως χρειάζεται να κάνεις μια επανεκκίνηση στη δομή της εργασίας σου για διάφορους λόγους. Πρώτον, μπορεί να λαχταράς μια ανανέωση στα επαγγελματικά σου πάθη. Είναι φυσιολογικό το κίνητρό σου να αυξομειώνεται, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορείς να ελέγξεις για να σε βοηθήσουν να πάρεις μια αναζωογονητική ώθηση.
Ίσως μια γρήγορη επίσκεψη σε ένα καφέ για 30 λεπτά μπορεί να σε εμπνεύσει πριν ξεκινήσεις τη μέρα εργασίας σου ή ακόμα και ένας αργός περίπατος στη φύση. Δοκίμασε τι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει λίγο πιο γρήγορα και πιο δυνατά και πήγαινε όπου σε οδηγούν οι δημιουργικές σου παρορμήσεις.

Καρκίνος

Είναι ώρα να σταματήσεις να περιμένεις τη «σωστή στιγμή» για να πάρεις την απόφαση που σε απασχολεί για μέρες, μήνες ή εβδομάδες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να πατήσεις το πράσινο φως και να μπεις στο άγνωστο.
Το άγνωστο δεν είναι τόσο τρομακτικό όταν σταματάμε να δημιουργούμε φανταστικές ιστορίες που δεν βασίζονται σε γεγονότα. Αυτές οι κοσμικές ενέργειες μπορεί να σου υπενθυμίσουν πώς μπορείς να αναλάβεις τον έλεγχο της μοίρας σου χωρίς να νιώθεις ότι εξαρτάσαι από κάτι έξω από σένα. Πόσα σημάδια χρειάζεσαι για να προχωρήσεις;

Λέων

Ίσως επεξεργάζεσαι βαθύτερα συναισθήματα σήμερα, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τον φόβο και την αμφιβολία για τον εαυτό σου σαν αλχημιστής. Αναμνήσεις από το παρελθόν μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια, βοηθώντας σε να δεις πού μπορεί να έχεις θάψει την αίσθηση της δύναμής σου και της αυτονομίας σου.
Όταν δεν έχουμε αφήσει το παρελθόν πίσω μας, αυτό μας πείθει ύπουλα ότι δεν είμαστε άξιοι των επιθυμιών και των ονείρων μας. Μπορεί ακόμη να μας κρατήσει πίσω από το να κυνηγήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε από φόβο ότι είμαστε κατά βάθος άτυχοι. Είναι ώρα να ξαναγράψεις τον αρνητικό εσωτερικό διάλογο και να τον μεταμορφώσεις σε πιο δυναμικές αφηγήσεις.

Παρθένος

Η διαισθητική σου πλευρά μπορεί απλώς να σε σπρώξει να κλείσεις παλιά κεφάλαια για να δώσεις ζωή σε νέες αρχές. Αλλά θυμήσου, η ανάπτυξη συνεπάγεται και πόνο καμιά φορά, όπως ακριβώς στη γυμναστική.
Μπορεί πρόσφατα να ένιωσες ότι αναλογίζεσαι πώς οι πράξεις σου επηρεάζουν την εξωτερική σου πραγματικότητα. Αυτή η φάση της Σελήνης μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις σε βάθος τις αιτίες πίσω από τις αποφάσεις σου. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι μερικές φορές αφήνεις τον φόβο να υπερισχύσει, αντί να δρας με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Αυτό το διάστημα αποτελεί μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση και αξιολόγηση των επιλογών σου.

Ζυγός

Άκουσε τη φωνή σου και πάλεψε για αυτά που πιστεύεις, ακόμα κι αν είσαι ο μόνος που το κάνει δυνατά. Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσεις την προσωπική σου ελευθερία, το απεριόριστο θάρρος και την εσωτερική σου δύναμη.
Αυτή η περίοδος θα σε υποστηρίξει στο να κάνεις τολμηρές επιλογές στη ζωή σου που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από περιορισμούς και να ανακαλύψεις τον κρυφό σου πολεμιστή. Χρησιμοποίησέ την στιγμή αυτή ως κοσμικό σταθμό ελέγχου για να αξιολογήσεις αν ζεις τη ζωή σου με τους δικούς σου όρους ή κάνεις επιλογές που δεν συνάδουν με τον αυθεντικό σου εαυτό.

Σκορπιός

Ποιος είσαι πέρα από την οικογένεια και τους φίλους σου; Τα πράγματα που σε κάνουν μοναδικό είναι αυτά που σε ξεχωρίζουν. Για να προχωρήσεις βαθύτερα στο ταξίδι της «ατομικότητάς» σου, πρέπει να ξέρεις πότε έχεις ξεπεράσει κάποιες πτυχές της ζωής σου.
Είτε πρόκειται για σχέσεις που περιορίζουν την ανάπτυξή σου, περιβάλλοντα όπου νιώθεις ότι δεν έχεις πια δημιουργική ελευθερία ή το να είσαι παγιδευμένος στο παρελθόν. Μερικές φορές, δεν θα πάρεις την έγκριση για να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο, αλλά ο κίνδυνος της κοινωνικής αποδοχής αξίζει τις περιπέτειες που σε περιμένουν στην άλλη πλευρά.

Τοξότης

Ίσως νιώθεις λίγο πιο εσωστρεφής σήμερα απλά και μόνο γιατί θέλεις να καθίσεις με τις εικόνες και τα συναισθήματα που αναδύονται από το υποσυνείδητό σου. Αυτές οι σκέψεις μπορεί να αναδείξουν πού ίσως δεν αξιοποιείς πλήρως τη δύναμή σου ή πού μπορεί να αυτοσαμποτάρεις θετικές εμπειρίες απλά από φόβο ή αίσθημα ανικανότητας.
Τα μοτίβα στο σαμποτάζ του εαυτού μας δεν είναι πάντα εμφανή. Για παράδειγμα, μπορεί να εκδηλώνονται ως απόρριψη μιας ευκαιρίας που μπορεί να θέλουμε να δεχτούμε, αλλά να νιώθουμε κατακλυσμένοι από σκέψεις για τους πολλούς τρόπους που μπορεί να πάνε στραβά ή να μην λειτουργήσουν προς όφελός μας. Βάλε αυτό το ερώτημα στο ημερολόγιό σου: «Λέω όχι σε ευκαιρίες επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με το όραμά μου ή από φόβο;»

Αιγόκερως

Όταν αντιμετωπίζουμε μια νέα πρόκληση ή δουλεύουμε για έναν στόχο που μας βγάζει από τη ζώνη άνεσής μας, είναι φυσικό να αισθανόμαστε ανήσυχοι και αβέβαιοι για το πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως. Άφησε τον αρχικό πανικό να φύγει και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να βρεις τον καλύτερο τρόπο δράσης.
Δώσε στον εαυτό σου χώρο να παρατηρήσει και να αποσυνδεθεί από την κατάσταση, και θα μπορείς να δράσεις με πρόθεση και να αντλήσεις δύναμη από μέσα σου. Για παράδειγμα, σκέψου τι έχεις ήδη καταφέρει που κάποτε νόμιζες ότι ήταν αδύνατο.

Υδροχόος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεις ποιοι μελλοντικοί επαγγελματικοί στόχοι σου ταιριάζουν περισσότερο. Τίμησε τις περιέργειες και τα ενδιαφέροντα που διεγείρουν τις πρωτόγονες αισθήσεις σου. Ταυτόχρονα, ίσως χρειαστεί να αφήσεις παλιούς στόχους που δεν σε γεμίζουν πια με πάθος ή που φαίνονται συνδεδεμένοι με μια παλιά εκδοχή του εαυτού σου.
Καθάρισε το τοπίο για να μπορέσεις να ξεκινήσεις ξανά από μια καθαρή αρχή. Κράτα τη φιλοσοφία σου για την καριέρα που λειτουργεί και γράψε μια νέα αποστολή για το επόμενο μονοπάτι που έχεις μπροστά σας.

Ιχθύες

Άφησε κατά μέρος τις άκαμπτες προσδοκίες για τους στόχους σου ή ακόμα και για τον εαυτό σου, καθώς ξετυλίγεις αμέσως τις προοπτικές σου για να οραματιστείς νέα μονοπάτια που ήταν πάντα διαθέσιμα σε σένα. Δέξου τις εμπειρίες σου όπως είναι, ώστε να βρεις γαλήνη με τις επιλογές σου και να ενσωματώσεις τα μαθήματα που σου έδωσαν.
Έτσι μετατρέπεις το παρελθόν σε ανεκτίμητη σοφία που μπορείς να κουβαλήσεις μαζί σου καθώς μπαίνεις σε νέους ορίζοντες. Επιπλέον, μην κατηγορείς τον εαυτό σου αν τα προηγούμενα σχέδια δεν ευθυγραμμίζονται με τις αρχικές σου προθέσεις, καθώς μερικά σχέδια είναι απλώς μια γέφυρα για να φτάσεις στο επόμενο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα...