Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 11 Αυγούστου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Ίσως νιώσετε πιο ευαίσθητοι σήμερα. Επικεντρωθείτε στην εξερεύνηση της βαθύτερης πλευράς των σχέσεών σας. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο που συνδέεστε συναισθηματικά και νοητικά με τους άλλους.

Σκεφτείτε πώς μοιράζεστε τον αληθινό σας εαυτό – τις αδυναμίες, τα όνειρα και τους φόβους σας. Εξετάστε πόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς είστε με τους αγαπημένους σας και πώς αυτές οι αλληλεπιδράσεις επηρεάζουν τα συναισθήματα σας, και συγκεκριμένα την οικειότητα και εμπιστοσύνη που νιώθετε.

Ταύρος

Επανεξέτασε τις σχέσεις σου. Μπορεί να έχεις αφήσει κάποιες από αυτές να κυλήσουν στον αυτόματο πιλότο, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για να δημιουργήσεις πιο βαθιές και ουσιαστικές συνδέσεις, αφιέρωσε χρόνο, ενέργεια και προσοχή στους ανθρώπους που σε νοιάζουν. Άκουσε τις ανάγκες και τα συναισθήματά τους, προσπάθησε να τους κατανοήσεις και να τους στηρίξεις, και δείξε τους την εκτίμηση και την αγάπη σου με τρόπους που τους αγγίζουν πραγματικά.

Δίδυμοι

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μαθαίνουμε από όλες τις εμπειρίες μας καθώς αυτές μας επιτρέπουν να ανακαλύψουμε διαφορετικές πτυχές του εαυτού μας και να αναπτυχθούμε.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβετε δημιουργική δράση και να παραδοθείτε στις παρορμήσεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει και αποφύγετε την υπερβολική σκέψη για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας στις αισθήσεις και τη διαίσθησή σας.
Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Πόσο εμπιστεύομαι το ένστικτό μου;» «Πόσο συνδεδεμένος είμαι με τα εσωτερικά μου κίνητρα;» ή «Πώς μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τα ασυνείδητα κίνητρά μου;»

Καρκίνος

Εξετάστε τις επιλογές σας πριν πάρετε οποιεσδήποτε μόνιμες αποφάσεις, ιδιαίτερα όσον αφορά τις συντροφικές σας σχέσεις, για να αποφύγετε επιλογές που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας: «Μπορεί αυτή η ιδέα ή το project να με κρατήσει αφοσιωμένο μακροπρόθεσμα;» «Έχω την ενέργεια να ολοκληρώσω αυτό το έργο;» ή «Τι με ενθουσιάζει πραγματικά και πώς μπορώ να δράσω σήμερα;»

Λέων

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να δοκιμάσετε νέες μεθόδους για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητά σας. Αν αισθάνεστε στάσιμοι, αυτή η ενέργεια μπορεί να σας βοηθήσει να κινητοποιηθείτε και να σας υποστηρίξει ώστε να αναλάβετε δράση.

Αυτή δεν είναι στιγμή για αναβολή. Κατευθύνετε αυτή την ενέργεια αποτελεσματικά για να ξεκινήσετε ξανά παλιά project ή να υλοποιήσετε νέες ιδέες. Να είστε προσεκτικοί, να μην παίρνετε αποφάσεις παρορμητικά, καθώς μπορεί να το μετανιώσετε μακροπρόθεσμα.

Παρθένος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επεξεργαστείτε και να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας χωρίς να τα αποφεύγετε. Μπορεί να νιώθετε πιο συναισθηματικά φορτισμένοι από το συνηθισμένο, αλλά είναι σημαντικό να ξεδιπλώσετε το πώς αισθάνεστε με ειλικρίνεια. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

Σήμερα έχετε μια ρεαλιστική εικόνα για τη ζωή σας, που σας βοηθά να διακρίνετε μέσα στη σύγχυση τι είναι σημαντικό και να ακούτε τη δική σας φωνή, ανεξάρτητα από τις γνώμες των άλλων.

Ζυγός

Αναλογιστείτε τους τομείς της ζωής σας όπου έχετε δείξει την μεγαλύτερη αναποφασιστικότητα. Το σύμπαν προσφέρει σαφήνεια σήμερα, που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι θέλετε πραγματικά και αργότερα να ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητα σας.
Όταν το μυαλό σας είναι θολό και σας βασανίζει η ανασφάλεια, η λήψη αποφάσεων γίνεται δύσκολη. Καταγράψτε τις σκέψεις σας για να κατανοήσετε τη ρίζα των ανασφαλειών ή των αμφιβολιών σας. Δηλαδή τι σας κρατάει πίσω.

Σκορπιός

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε και μάθετε να εκτιμάτε τα πράγματα που θα θεωρούσατε ως «ατέλειες» σας. Οι ατέλειές σας σας κάνουν μοναδικούς και αυτή η αλλαγή στην προοπτική μπορεί να σας βοηθήσει να τα δείτε ως ευκαιρίες για ανάπτυξη παρά ως ελλείψεις.
Θυμηθείτε, μαθαίνουμε και αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Κανείς από εμάς δεν είναι ολοκληρωμένο, τέλειο προϊόν. Το ταξίδι προς τους ιδανικούς μας στόχους είναι συχνά πιο σημαντικό από την απλή επίτευξή τους.

Τοξότης

Σκέψου μακροπρόθεσμα για την καριέρα σου. Φαντάσου ότι έχεις όλο τον χρόνο του κόσμου. Ποια δεξιότητα θα ήθελες να τελειοποιήσεις;

Αυτή η άσκηση σε βοηθά να δεις πέρα από τις άμεσες επαγγελματικές σου ανάγκες και να επικεντρωθείς στο τι πραγματικά σε ενδιαφέρει και σε εμπνέει μακροπρόθεσμα. Αντί να κυνηγάς γρήγορες επιτυχίες, σκέψου πώς μπορείς να χτίσεις μια καριέρα που θα σε ικανοποιεί για πολλά χρόνια.

Είναι σημαντικό να αφιερώσεις χρόνο για να οραματιστείς το μέλλον σου χωρίς τους περιορισμούς του χρόνου. Έτσι, μπορείς να δημιουργήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το επαγγελματικό σου μονοπάτι.

Αιγόκερως

Τι σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτές τις μέρες; Υπάρχει κάτι που σε τραβάει, κάτι που θέλεις να εξερευνήσεις βαθύτερα; Αφιέρωσε χρόνο σήμερα για να εμβαθύνεις σε αυτό που σε συναρπάζει και σου διεγείρει το μυαλό χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα το αξιοποιήσεις στο μέλλον.

Φαντάσου τον εαυτό σου ως μαθητή που ανακαλύπτει κάτι νέο. Άφησε τη περιέργειά σου να σε οδηγήσει και απόλαυσε τη διαδικασία της μάθησης, χωρίς άπειρες προσδοκίες. Μπορείς να μοιραστείς τα νέα σου ενδιαφέροντα με τους άλλους αργότερα, αν το επιθυμείς.

Υδροχόος

Αναγνωρίστε ότι οι στιγμές σύγκρουσης μπορούν να οδηγήσουν σε συνομιλίες που ενισχύουν περισσότερη αρμονία, ειδικά στις εργασιακές σας σχέσεις.

Η αντιμετώπιση των διαφωνιών σας επιτρέπει να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα χωρίς να αφήσετε τον φόβο να υπερισχύσει της αλήθειας, κάτι που μπορεί να βελτιώσει τις συνεργασίες σας μακροπρόθεσμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να ωφελήσει εσάς και το άλλο άτομο, καθώς μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να συνεργαστείτε καλύτερα και να αξιοποιήσετε τα δυνατά σημεία ο ένας του άλλου.

Ιχθύες

Σήμερα, θα είσαι πιο προσεκτικός στα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα λόγια, ειδικά στις στενές σχέσεις σου. Με την ενισχυμένη διαίσθησή σου, μπορείς να αποκωδικοποιήσεις την επικοινωνία πιο αποτελεσματικά.

Πρόσεχε να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και αντίθετα συγκέντρωσε στοιχεία για αυτά που αντιλαμβάνεσαι και αισθάνεσαι. Μπορεί να νιώσεις πιο ευαίσθητος από το συνηθισμένο στις επαφές σου με τους άλλους. Αν είσαι έτοιμος να εμβαθύνεις, τώρα είναι καλή στιγμή να κατανοήσεις τυχόν κρυφούς παράγοντες που μπορεί να αγνοούσες μέχρι τώρα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...