Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
22.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Αναμένετε απρόσμενα γεγονότα και καταστάσεις σήμερα το πρωί, πιθανότατα που σχετίζονται με χρήματα, περιουσία ή κάποιο οικονομικό θέμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κάποια καταστροφή, αλλά σίγουρα κάτι απρόβλεπτο θα προκύψει ή θα έρθει στην επιφάνεια.

Ίσως είναι μια απλή αλλά ξαφνική συζήτηση, ή κάτι σχετικό με τα χρήματα που δεν είχατε προβλέψει ή είχατε παραβλέψει. Αφού περάσει αυτή η κατάσταση, θα είναι καλή στιγμή να ολοκληρώσετε πρακτικές εργασίες και να προχωρήσετε την εβδομάδα σας.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τις πραγματικές σας προτεραιότητες και μπορεί να αποσπαστείτε εύκολα αν δεν είστε συγκεντρωμένοι. Μπορεί κάτι απρόσμενο να διακόψει τα σχέδιά σας το πρωί – αλλά το σημαντικό είναι να μην δίνετε μεγάλη σημασία σε ασήμαντα πράγματα, καθώς αυτό σύντομα θα περάσει.

Αν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα σήμερα, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε θετικές αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τη ζωή σας και των γύρω σας.

Δίδυμοι

Κάτι υπάρχει στο υποσυνείδητό σας σήμερα που σας έχει αναστατώσει συναισθηματικά. Αυτό μπορεί να έρθει ως έκπληξη το μεσημέρι και μπορεί να δυσκολευτείτε πολύ να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε τι σας απασχολεί σήμερα το πρωί, αν θέλετε να προχωρήσετε καλά την ημέρα σας. Μπορεί να είναι κάποιο είδος νοητικού ή συναισθηματικού μπλοκαρίσματος που σας κρατάει πίσω.

Μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι, νευρικοί και ανίκανοι να συγκεντρωθείτε. Δεδομένου ότι ο Ερμής έχει εισέλθει στην «περίοδο σκιάς» πριν από την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να είναι δύσκολο να βγείτε από αυτή τη μικρή μελαγχολία και να κινητοποιηθείτε – αλλά θα πρέπει να τα καταφέρετε προ το απόγευμα καθώς η ενέργεια αλλάζει και γίνεται πιο ευχάριστη για εσάς.

Καρκίνος

Τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις σήμερα, Καρκίνε; Ή μήπως δεν το ξέρεις καν; Θα νιώσεις πλημμυρισμένος από πληροφορίες σήμερα – κάποιες νέες και κάποιες που μπορεί να αφορούν τις μελλοντικές σου ελπίδες και τα σχέδιά σου.

Μια διακοπή που σχετίζεται με φίλους ή ομάδες, όπως κάτι στη δουλειά, θα προκύψει πιθανώς. Μην περιμένετε καταστροφή, αλλά ίσως χρειαστεί να φτάσετε στον πυρήνα ενός απροσδόκητου ζητήματος πριν μπορέσετε πραγματικά να επικεντρωθείτε σε αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα. Τα πράγματα θα πρέπει να ισορροπήσουν νωρίς το απόγευμα και θα μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές σας δραστηριότητες.

Λέων

Όλα περιστρέφονται γύρω από τη δουλειά σήμερα – ή τουλάχιστον, αν δεν εργάζεστε, γύρω από τις προτεραιότητές σας. Μπορεί να αισθάνεστε φορτισμένος το πρωί, πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι νιώθετε πολύ αναστατωμένος αν όχι ενοχλημένος. Αν έχετε ζήσει μια ισορροπημένη ζωή, μπορεί να βιώσετε αυτή την περίοδο σήμερα ως έμπνευση που μπορεί να προέρχεται από μέσα σας ή από κάτι που λέει κάποιος άλλος, πιθανότατα μια γυναίκα στο περιβάλλον σας.

Το απόγευμα, η ενέργεια θα αλλάξει και μπορείτε να πάρετε αυτό που έχετε μάθει και να έχετε ένα πολύ πιο παραγωγικό απόγευμα όσον αφορά την επίτευξη στόχων. Το βράδυ, μπορεί να αισθανθείτε ξανά αναστατωμένοι, αλλά είναι καλύτερο να μην δώσετε πολλή σημασία γιατί θα περάσει μέχρι το επόμενο πρωί.

Παρθένος

Αρχίζεις να νιώθεις σύγχυση για κάτι, Παρθένε; Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στην περίοδο σκιάς του, επιβραδύνοντας τα πράγματα και δημιουργώντας σύγχυση καθώς θα γυρίσει ανάδρομος σε λίγες μέρες στο ζώδιό σου. Ως αποτέλεσμα, αυτό θα έχει μεγαλύτερη επίδραση σε εσένα από τους άλλους.

Αργότερα σήμερα, η ενέργεια θα είναι θετικά φορτισμένη και μπορεί η προσοχή σου να αποσπαστεί από ορισμένα γεγονότα που δεν περίμενες. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον τομέα της εκπαίδευσης και των ταξιδιών, να έχει σχέση με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σου ή με τη δική σου άποψη για κάτι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί μέχρι το μεσημέρι μπορείς να συνεχίσεις τις κανονικές σου δραστηριότητες αποτελεσματικά, ως συνήθως.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με επίκεντρο τα χρήματα. Μπορεί να πρόκειται για χρήματα που πρόκειται να σας καταβληθούν, χρέη, φόρους ή κάτι άλλο. Μην εκπλαγείτε αν κάποια απρόσμενη επικοινωνία σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας σήμερα – αλλά αν συμβεί αυτό, δεν θα διαρκέσει πολύ.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να αποκαλυφθεί κάποιο σοκαριστικό ή απροσδόκητο μυστικό. Αυτό δεν θα σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί να αλλάξει την πορεία της ημέρας σας.

Ό,τι κι αν συμβεί, το απόγευμα θα είστε ξανά σε φόρμα και μπορείτε να έχετε ένα πολύ παραγωγικό απόγευμα αν μπορείτε να αφήσετε πίσω τα προηγούμενα γεγονότα και να επικεντρωθείτε στο παρόν.

Σκορπιός

Οι σύντροφοι και οι συνεργασίες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας σήμερα, Σκορπιέ. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια προσωπική σχέση που παίρνει μια απροσδόκητη τροπή σήμερα το πρωί ή θα μπορούσε να περιλαμβάνει συνεργάτες ή ακόμα και ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σας καθημερινά, όπως συναδέλφους και φίλους. Αυτή μπορεί να είναι μια περίπτωση όπου κάποιος αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο ή κάτι ιδιαίτερο που μπορεί να απαιτηθεί η βοήθειά σας ή μπορεί να ζητηθεί η γνώμη σας.

Πιθανότατα, κάποιος ίσως να είναι λίγο αναστατωμένος σήμερα, κάτι που θα μπορούσε να έχει μια επίπτωση και σε εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι μακροπρόθεσμο, οπότε μπορείτε να το αφήσετε και να επικεντρωθείτε στις κανονικές σας δραστηριότητες αργότερα σήμερα.

Τοξότης

Η δουλειά βρίσκεται στο προσκήνιο σήμερα το πρωί και μπορεί να μην είναι εύκολο να συγκεντρωθείς με απρόσμενα γεγονότα που συμβαίνουν παντού. Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή σήμερα, όχι μόνο επειδή τα πράγματα μπορεί να είναι χαοτικά, αλλά επειδή μέσα σε όλα αυτά, μπορεί να σου έρθει μια σημαντική ιδέα που φαίνεται να έρχεται από το πουθενά. Ίσως να θέλετε να γράψετε τις σκέψεις σας, καθώς οι ιδέες μπορεί να έρθουν – και να φύγουν – γρήγορα.

Καθώς η μέρα προχωρά, θα είστε σε περισσότερο νοητική κατάσταση για να δουλέψετε τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέση με την ιδέα σας καθώς η μέρα εξελίσσεται στο βράδυ.

Αιγόκερως

Αν έχετε παιδιά, σήμερα μπορεί να υπάρξει μια μικρή κρίση. Μην πανικοβάλλεστε – αυτό δεν είναι κάτι που θα επηρεάσει την υγεία ή την ασφάλειά τους. Αν δεν έχετε παιδιά, η εστίαση θα είναι σε κάτι που συμβαίνει με έναν φίλο ή σύντροφο. Πιθανότατα, αυτό σχετίζεται με μια προσωπική σχέση και εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να μετατρέψετε ένα μικρό πρόβλημα σε μεγάλο πριν τα πράγματα ηρεμήσουν.

Αιγόκερε, είσαι λύτης προβλημάτων από τη φύση σου και δεν είσαι επιρρεπής σε συναισθηματικές εκρήξεις, οπότε θα πρέπει να μπορείς να ηρεμήσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις το απόγευμα. Μπορείς να μάθεις πολλά από αυτά που θα συμβούν σήμερα, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

Υδροχόος

Πώς είναι η οικογενειακή σου ζωή, Υδροχόε; Αναμένετε μια αναταραχή σήμερα που θα μπορούσε να αφορά το σπίτι, την οικογένεια ή κάτι που συνδέεται με αυτό που θα μπορούσατε να θεωρήσετε ως τη βάση σας στη ζωή. Αυτό θα μπορούσε να αφορά χρήματα, μια σχέση ή κάτι που προέρχεται από το πουθενά.

Είναι απλώς ένα από αυτά τα πρωινά – αλλά πριν πανικοβληθείτε. Να καταλάβετε ότι αυτό είναι προσωρινό. Μέχρι το τέλος της ημέρας, θα είστε καλά. Αφού περάσει αυτό, περιμένετε το απόγευμα να πάει καλά, αλλά το βράδυ μπορεί να νιώσετε ότι γκρινιάζετε λίγο.

Ιχθύες

Η κατάσταση της δικής σου σκέψης μπορεί να είναι το πρόβλημα σήμερα. Είσαι ένα ευαίσθητο άτομο και όταν μπεις σε μια δύσκολη, περίεργη ή απλά καινούργια κατάσταση, οι σκέψεις σου μπορούν να σε πάνε γρήγορα προς τα πίσω ή να σε ρίξουν ψυχολογικά. Πιθανότατα, το θέμα που σε απασχολεί δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται. Θα μπορούσε να περιλαμβάνει συναδέλφους, μέλη της οικογένειας ή κάποιο άλλο είδος επικοινωνίας.

Όσο αγχωτικό κι αν φαίνεται τη στιγμή εκείνη, αυτό θα αλλάξει σύντομα. Το απόγευμα θα νιώσεις αρκετά καλά για τη ζωή. Θυμήσου, τα αρνητικά συναισθήματα δεν σημαίνουν ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό – είναι απλώς συναισθήματα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, κυρίως επειδή θα χρειαστεί να ξοδευτείτε. Ωστόσο, θα έχετε επιτυχία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ζώδια: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Να...

Τα ζώδια την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ: Σας τρομάζει ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...