Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
27.4 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Είναι η εποχή σου για ρομάντζο, χαρά και δημιουργική εξερεύνηση. Πώς μπορείς να δημιουργήσεις χρόνο και χώρο και για τα τρία; Ίσως μάλιστα να είναι όλα αλληλένδετα.

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα πράγματα, να ξεφορτωθείς τα παλιά προγράμματα και τις ρουτίνες που σε κάνουν να νιώθεις αδιάφορος και στάσιμος. Το θάρρος είναι πάντα με το μέρος σου, και αν το αξιοποιήσεις, θα σου δείξει ότι έπαιζες το παιχνίδι της ζωής με λίγο παραπάνω φόβο για το ρίσκο.

Ταύρος

Τα συναισθήματά σου είναι πιο έντονα, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες της εποχής του Λέοντα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αμφισβητήσεις την αξία σου ή τα χαρίσματα που μοιράζεσαι με την περιβάλλον σου. Είναι η ώρα να τα πολλαπλασιάσεις.

Μπορεί να νιώθεις ότι η δημιουργική σου δύναμη έχει περιοριστεί κάπως, ειδικά όσον αφορά την καριέρα σου. Κινήσου με βάση αυτά τα συναισθήματα σαφήνειας και δώσε μια ευκαιρία σε εκείνους τους στόχους που έχεις αναβάλει.

Δίδυμοι

Αν και τα λόγια σου μπορεί να μην ήταν αιχμηρά πριν, πιθανότατα θα αποκτήσουν μια πιο τολμηρή χροιά κατά την πρώτη εβδομάδα της εποχής του Λέοντα, τουλάχιστον. Είσαι και ο απατεώνας και αυτός που αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ανάλογα με το πού βρίσκεσαι και τι συμβαίνει γύρω σου, εσύ αποφασίζεις ποιο από τα δύο θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Παράλληλα, ρώτησε τον εαυτό σου ποιος τομέας της ζωής σου λαχταρά λίγη διαύγεια. Ξεκίνα από εκεί.

Καρκίνος

Ο τρόπος που βγάζεις χρήματα μπορεί να αλλάξει, ειδικά όταν σκεφτείς πώς μπορείς να συνδυάσεις τα ταλέντα σου με αυτά των γύρω σου.

Μπορεί να υιοθετήσεις μια πιο ομαδική προσέγγιση, η οποία στην πραγματικότητα θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ανάπτυξη. Το μόνο που μπορεί να λείπει είναι το επίπεδο εμπιστοσύνης που απαιτείται για να συνεργαστείς με άλλους για να προχωρήσετε προς έναν κοινό στόχο.

Λέων

Μπορείς να βγεις από την κρυψώνα σου γιατί αυτή είναι η στιγμή σου. Ο ήλιος μπορεί να λάμψει τόσο έντονα που μπορεί να εκπλαγείς.

Το να αφήσεις τον κόσμο να σε δει σε πλήρη χρώματα είναι φυσικό δικαίωμά σου, και θα νιώσεις πολύ καλύτερα όσο περισσότερο αποβάλλεις τις εσωτερικές φωνές που μερικές φορές μπορούν να σε πείσουν ότι δεν αξίζεις να νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτόν τον κόσμο.

Παρθένος

Καθάρισε την εσωτερική ακαταστασία για να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου στον κόσμο πιο καθαρά και να λάβεις από τον κόσμο πράγματα χωρίς να αμφισβητείς τις προθέσεις του. Είσαι απίστευτα παρατηρητικός, οπότε σήμερα μπορεί να δεις πώς τα άλλα αόρατα μέρη του εαυτού σου επηρεάζουν τη ζωή σου.

Δώσε προσοχή στα όνειρά σου και στις εικόνες που προκύπτουν, καθώς μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιες είναι οι πιο αληθινές σου επιθυμίες. Όταν ονειρεύεσαι, δεν υπάρχουν κρίσεις από τον εγωισμό σου για το τι είναι εφικτό.

Ζυγός

Η περίοδος του Λέοντα σού επιτρέπει να αξιολογήσεις πού πηγαίνεις και γιατί. Αν πηγαινοέρχεσαι μηχανικά από τη δουλειά στο σπίτι και από το σπίτι στη δουλειά, σύντομα θα αναρωτηθείς ποιος νέος δρόμος μπορεί να γεμίσει το κενό.

Βρες πού βρίσκεται το κενό μέσα σου για να ανακαλύψεις πώς να κάνεις κάποιες πρακτικές αλλαγές. Μοιάζει με το να κάνεις αίτηση για μια νέα δουλειά; Ή να δοκιμάσεις ένα νέο χόμπι; Άσε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν μπροστά.

Σκορπιός

Η καριέρα σου πρόκειται να αποκτήσει μια ολόκληρη νέα διάσταση. Αν μπορούσες να φανταστείς πώς θα έδειχνε μια επεκτατική καριέρα, όπου μπορείς να διαχειρίζεσαι τα δικά σου projects και να ορίζεις το δικό σου πρόγραμμα, ποια εικόνα σου έρχεται στο μυαλό;

Η δημιουργικότητά σου είναι προτεραιότητα, οπότε η μετακίνηση και η τοποθέτηση σύμφωνα με το όραμα κάποιου άλλου θα σε κουράσει. Συμβιβασμός και διαπραγμάτευση είναι οι δύο λέξεις-κλειδιά σου για να πορευτείς σήμερα.

Τοξότης

Εμπλέξου σε νέα ενδιαφέροντα, χόμπι και πνευματικές αναζητήσεις. Πρόσεχε το μυαλό σου που σε κρίνει επειδή εξερευνάς έξω από τη ζώνη άνεσης σου.

Οτιδήποτε καινούργιο μπορεί μερικές φορές να μας κάνει να αμφισβητήσουμε αυτά που έχουμε μάθει να πιστεύουμε όλη μας τη ζωή, οπότε πάρ’ το σιγά σιγά. Ωστόσο, έχε το θάρρος να αφήσεις πίσω παλιές στάσεις που σε πνίγουν και περιορίζουν την ανακάλυψη του ποιος είσαι πραγματικά και των προοπτικών σου για τον κόσμο.

Αιγόκερως

Ξεπέρασε τα όρια άνεσής σου όταν πρόκειται να συνδεθείς με νέους ανθρώπους. Πήγαινε σε πάρτι μόνος/η, ζήτησε από έναν ειδικό να σε καθοδηγήσει, γράψου σε ένα σύλλογο-λέσχη ή ζήτησε από άλλους να συμβάλλουν σε ένα μάθημα που θέλεις να ξεκινήσεις.

Στην πραγματικότητα, έχεις φίλους για κάποιο σκοπό: να σε στηρίζουν και να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Αλλάζεις και μεταμορφώνεσαι σε κάτι νέο. Άφησε τους ανθρώπους να σε κρατήσουν σταθερό μέσα από τις μετατοπίσεις.

Υδροχόος

Οι επιφανειακές σχέσεις παραμερίζονται για να βιώσετε σχέσεις με περισσότερο βάθος. Αποκτάς περισσότερες ευκαιρίες να σκάψεις πιο βαθιά στο ποιος είσαι. Ίσως να γίνει λίγο έντονο, αλλά την ίδια στιγμή, μπορούν να σε αναγεννήσουν με τρόπους που δεν ήξερες καν ότι χρειάζεσαι.

Μπορεί να σε βοηθήσουν να αποτινάξεις τα παλιά βάρη και να μετατοπίσεις βαθιά ριζωμένες αρνητικές αφηγήσεις για να δεις τον εαυτό σου σε ένα πιο ολοκληρωμένο και πλήρες φως.

Ιχθύες

Πώς θέλεις να γίνει αντιληπτή η δουλειά σου; Σε ποια γκαλερί, διαδικτυακό χώρο και πλατφόρμα; Σοβαρά, χρησιμοποιώντας περισσότερο τη φωνή σου online αυτή τη σεζόν, μπορείς να κερδίσεις περισσότερο ενδιαφέρον και αναγνώριση για αυτό που κάνεις.

Η δημιουργία χαράς και ευχαρίστησης πρέπει να είναι η βάση του γιατί σου, αλλά ταυτόχρονα, όλοι μας αξίζουμε και χρειαζόμαστε να μας βλέπουν. Υπάρχουν άνθρωποι στον τομέα σας που αναζητάτε και μοιράζονται τακτικά τη δουλειά τους στο διαδίκτυο παρά την πιθανή κριτική; Τι μπορείτε να μάθετε από την προσέγγιση και τη στάση τους;

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, λόγω της Νέας Σελήνης, στο ζώδιο της Παρθένου που σχηματίζεται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη και να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος σας ενοχλεί, κάτι σας ξενερώνει, κάποιος δεν ήρθε στη ζωή σας για καλό! ΤΑΥΡΟΣ Στα εpωτικά, λίγη υπομονή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη οι πλανητικές όψεις είναι αντιφατικές. Το πρωί παρατηρούμε την Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου να...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα τυχερή, αφού θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να καταφέρεις να πετύχεις στόχους και όνειρα,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ κερδίσεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές, λόγω της τάσης σου να είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους!...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, η λάθος συννενόηση, ενδεχομένωςνα φέρει αρνητικές καταστάσεις και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Και επισήμως παντρεμένος με την Μαράια 

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι και επισήμως παντρεμένοι. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA και η αγαπημένη του, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα 2 ζώδια που θα μπουν σε σχέση φέτος το φθινόπωρο 

Η νέα σεζόν είναι επίσημα εδώ και μαζί με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάποιος σας ενοχλεί, κάτι σας ξενερώνει, κάποιος...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη οι πλανητικές όψεις είναι αντιφατικές. Το...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα τυχερή, αφού θα σου προσφέρει...