Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.2 C
Athens

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου

Κριός

Έλεγξε πώς οι βάσεις σου, σου δίνουν ελευθερία ή αν σε περιορίζουν δημιουργικά. Μερικές φορές χρειάζεται πειθαρχία και συνέπεια στα σχέδιά μας, αλλά αν τα αποτελέσματα δεν είναι πια τα ίδια, τότε κάπου χρειάζεται μια αλλαγή ή προσαρμογή.  Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς και να βρεις νέες λύσεις. Σκέψου το σαν ένα παιχνίδι, μια αλχημική διαδικασία όπου αναζητάς την τέλεια φόρμουλα για την επιτυχία. Υιοθέτησε μια αισιόδοξη και δημιουργική στάση και άρχισε την αναζήτηση για μια πιο ελεύθερη και ικανοποιητική ζωή.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να εξερευνήσεις νέους χώρους και περιβάλλοντα. Μπορεί να λάβεις απροσδόκητες προσκλήσεις σε εκδηλώσεις που θα σε εμπνεύσουν να δράσεις. Ο αυθορμητισμός σου θα είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει σε απίθανα μέρη.  Κάτι πρωτόγονο και ενστικτώδες ξυπνάει μέσα σου, οπότε μην αφήσεις το μυαλό σου να παρεμβαίνει. Το ζωώδες ένστικτό σου είναι η αρχαιότερη μορφή νοημοσύνης, εμπιστεύσου το και ακολούθησέ το.

Δίδυμοι

Μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες σκέψεις που θα σε οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες. Η προσοχή σου θα είναι μειωμένη λόγω της έντονης εγκεφαλικής δραστηριότητας. Ίσως νιώσεις έτοιμος να αναλάβεις παλιές, παραμελημένες εργασίες που θα σε ανακουφίσουν όταν ολοκληρωθούν. Ποια είναι τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις μία από αυτές τις εργασίες; Διαιρέστε την σε μικρότερα κομμάτια που είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς. Πώς μπορείς να κάνεις την αρχή λιγότερο αποθαρρυντική;

Καρκίνος

Είναι ώρα να βγεις από το καβούκι σου, ακόμα κι αν έχεις δημιουργήσει την πιο άνετη φωλίτσα. Θα θέλεις να είσαι παντού ταυτόχρονα, απλά προσπάθησε να παρακολουθήσεις τα βήματά σου.

Πριν αποφασίσεις για ένα νέο σχέδιο δράσης για τους στόχους σου, δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να πειραματιστεί. Μπορεί να έχεις μια σημαντική στιγμή που θα αλλάξει τα πάντα και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχει σημασία πόσο σκληρά δουλεύεις, αλλά πόση αποτελεσματικότητα και καινοτομία μπορείς να προσθέσεις. Τα ένστικτά σου είναι καθαρά, μην τα αμφισβητήσεις τώρα.

Λέων

Ίσως είναι η στιγμή να ξεσηκωθεί ο εσωτερικός σου επαναστάτης και να σπάσει τα δεσμά παλιών παραδόσεων και κανόνων στον χώρο εργασίας που νιώθεις ότι σε περιορίζουν. Δεν λέμε ότι είναι καλή ιδέα να στείλεις ένα email στην εταιρεία εκφράζοντας πόσο διαφωνείς με την εργασιακή τους ηθική, αλλά αν πιστεύεις ότι είναι ώρα να ακουστεί η φωνή σου, κάν’ το με ακεραιότητα και στυλ.

Μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος για τους κινδύνους. Προχώρα με ανοιχτά μάτια.

Παρθένος

Είναι πολύ εύκολο να ζεις σαν σε όνειρο και να ξεχνάς να αναρωτηθείς αν πιστεύεις ακόμα στα πράγματα που “πιστεύεις”. Αυτό μπορεί να αφορά τον τρόπο λειτουργίας του κλάδου σου ή τη φιλοσοφία σου που εμπλουτίζει τη ζωή σου. Είναι ώρα να επανεξετάσεις πώς οι πεποιθήσεις σου καθορίζουν ποιες πόρτες ανοίγεις και ποιες όχι. Αυτό μπορεί να αλλάξει ριζικά την πορεία σου, καθώς αυτή η διέλευση συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο.

Ζυγός

Γνώριζες ότι μπορείς να μετατρέψεις τον θυμό σε κάτι παραγωγικό; Αν νιώθεις μια έκρηξη θυμού κάτω από την επιφάνεια, μην το κρατάς μέσα σου, χρησιμοποίησέ το. Η συναισθηματική κυριαρχία μπορεί να σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις ακόμα και τα πιο εκρηκτικά ή δυσάρεστα συναισθήματα αν καταβάλλεις προσπάθεια να βρεις το κέντρο σου.

Πάρε βαθιές ανάσες και εντόπισε πού μπορεί να νιώθεις αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα. Διάλεξε ένα δημιουργικό μέσο και φτιάξε μια τέχνη από αυτό, ή αν το κατάστημα με είδη τέχνης είναι πολύ μακριά, άσε το ημερολόγιό σου να γίνει ο ασφαλής σου χώρος.

Σκορπιός

Οι υγιείς και ευτυχισμένες σχέσεις χρειάζονται ένα ισορροπημένο επίπεδο οικειότητας και ελευθερίας για να ευδοκιμήσουν. Κατανόησε τις ανάγκες σου και επικοινώνησε τι σε κάνει να νιώθεις καλά. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κατανοήσεις και να εφαρμόσεις τα όριά σου στις σχέσεις, ώστε να διατηρήσεις την ατομικότητά σου και την ελευθερία σου.

Όταν μια σχέση σταματά να αναπτύσσεται, ίσως η ένταση μεταξύ των συντρόφων είναι υπερβολική και ένα διάλειμμα για να ασχοληθεί ο καθένας με τα χόμπι και τα πάθη του μπορεί να είναι το καλύτερο φάρμακο που χρειάζεται η σχέση.

Τοξότης

Αν η προπόνησή σου έχει μείνει πίσω, τότε περίμενε μια έκρηξη ενέργειας να σε ξυπνήσει από τον λήθαργό σου. Μπορεί να νιώσεις σαν τον Ποπάυ (σοβαρά), οπότε πήγαινε σιγά-σιγά για να επανέλθεις στη ρουτίνα άσκησης. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμά σου μπορεί να είναι λίγο τρελό, με απροσδόκητες προθεσμίες ή ευκαιρίες της τελευταίας στιγμής όπου πρέπει να αποφασίσεις επιτόπου αν είσαι μέσα ή έξω. Άκουσε το ένστικτό σου πριν υπογράψεις.

Αιγόκερως

Ό,τι κι αν κάνεις σήμερα, θυμήσου ότι είσαι ένας μικρός θεός και τοποθέτησε την ευχαρίστηση και τη χαρά στον βωμό σου. Μην δίνεις στη δουλειά περισσότερα από όσα απαιτεί, καθώς κάτι διαχρονικό στη ζωή σου χρειάζεται προσοχή. Αυτή η διαχρονικότητα είναι ο τρόπος που συνδέεσαι με το σώμα και τις αισθήσεις σου.

Δημιούργησε εμπιστοσύνη με το σώμα σου και άφησε χώρο στη ζωή σου για να σου μιλήσει. Η σοφία βρίσκεται στη λεπτότητα και το μυστήριο που είναι συνυφασμένο με τις αισθήσεις σου. Άσε κατά μέρος τις ερωτήσεις του μυαλού και ζήσε το τώρα.

Υδροχόος

Το δροσερό, λογικό σου μυαλό μπορεί να βγει από την πορεία του, κάτι που είναι καλό. Είναι ώρα να συνδεθείς με την καρδιά σου για να κυριαρχήσεις στα άλλα ενστικτώδη συναισθήματά σου και να ξεκλειδώσεις νέους τρόπους ύπαρξης στον κόσμο. Μπορεί μάλιστα να νιώσεις μια εσωτερική ώθηση να δουλέψεις σε ένα project που είχες παραμελήσει.

Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλεύσου τις ιδέες που μπορεί να λάβεις, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν τις δημιουργικές σου παρορμήσεις. Πώς μπορείς να ενσωματώσεις την προσοχή ή τη ενσυνειδητότητα του σώματος στην καθημερινή σου ρουτίνα για να συντονιστείς καλύτερα με τα σήματα του;

Ιχθύες

Πώς αφήνεις τη φωνή σου να ακουστεί στο χώρο; Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους λογοκρίνουμε τη φωνή μας από φόβο κοινωνικού αποκλεισμού ή γιατί πιστεύουμε ότι οι ιδέες μας είναι πολύ ασυνήθιστες για να κατανοηθούν.

Οι κοσμικές ενέργειες σε καλούν να είσαι γενναίος και θαρραλέος για να αφήσεις τα λόγια σου να γίνουν ορατά στον κόσμο σήμερα, καθώς αυτό μπορεί να αλλάξει την άποψη κάποιου για τον κόσμο και όταν το κάνεις, οι άνθρωποί σου, οι αδελφές ψυχές σου, μπορούν να σε βρουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα...