Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.2 C
Athens

Σελήνη στον Ζυγό : Μπελάδες για Σκορπιούς και «χρυσάφι» για Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια

 Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό τα ξημερώματα, μια θέση που μας κάνει αρκετά ευδιάθετους ενώ κυριαρχεί η επιθυμία για επαφή και αρμονία.

Στη διάρκεια της μέρας θα σχηματίσει δυο όψεις: ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη έχει περάσει από χθες σε μια θετική θέση στον ζωδιακό, όμως η πρώτη της όψη σήμερα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα, μια όψη αρκετά δύσκολη που δημιουργεί αγωνία κι ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Τα σταθερά ζώδια: ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι, θα έχουν μεγαλύτερη πίεση και πρέπει να είναι πιο προσεκτικά σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Κριός

Η Παρασκευή υπόσχεται ένταση και δυναμικές εξελίξεις, αγαπητέ μου Κριέ, όσο η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Θα παρατηρήσεις πάθος κι ένταση στα ερωτικά σου, όμως οι σχέσεις με τα παιδάκια σου θα έχουν τριβές. Η Σελήνη στο Ζυγό στρέφει στους άλλους την προσοχή σου. Είσαι πιο πρόθυμος να καλλιεργήσεις αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να βρεις χρόνο για να συναντήσεις φίλους ή να συνεργαστείς με άλλους σε κοινά εγχειρήματα. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός με τις λέξεις σου και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Σήμερα, Ταύρε, Παρασκευή και οι πλανητικές όψεις φέρνουν μια δυναμική ενέργεια στην καθημερινότητά σου, διότι η Αφροδίτη στον Λέοντα κορυφώνει την αντίθεσή της με τον Πλούτωνα. Η Σελήνη στον Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για αρμονία και ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Είναι μια ιδανική μέρα να ασχοληθείς με την ευεξία σου, κάνοντας έναν περίπατο ή οργανώνοντας καλύτερα το χώρο σου. Η αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις σε βοηθά να αισθανθείς γαλήνη.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου;

Δίδυμος

Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Αυτές οι συγκυρίες σου προκαλούν έντονες συναισθηματικές αναταράξεις και βαθιές εσωτερικές διεργασίες. Βέβαια, τονίζεται η ανάγκη σου για διασκέδαση, γνωριμίες και χαλάρωση. Συνεπώς είναι καλή στιγμή να βγεις με φίλους, να συμμετάσχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να ασχοληθείς με δημιουργικά χόμπι που τελικά θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αισθανθείς καλύτερα.

Καρκίνος

Σήμερα, Καρκίνε, Παρασκευή με την Αφροδίτη στον Λέοντα να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, ενώ η Σελήνη είναι στο Ζυγό. Σου γεννάται η ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή και στο σπίτι. Επιλέγεις να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια, να φροντίσεις το σπίτι σου ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ηρεμούν και σε γεμίζουν ικανοποίηση. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σε βοηθούν να ξεπεράσεις τις εντάσεις της ημέρας.

Λέων

Λέοντα, έφτασε η Παρασκευή με την Αφροδίτη στον ζώδιό σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, οπότε παρατηρούνται παντού εντάσεις και κόντρες. Η Σελήνη στο Ζυγό, τουλάχιστον, χαρίζει μια ευχάριστη διάθεση για επικοινωνία και κοινωνικές δραστηριότητες. Η επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και η ανταλλαγή ιδεών θα σου δώσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις τυχόν σκληρότητες της ημέρας. Οπλίσου με θάρρος και ανοιχτό μυαλό, επικοινωνώντας ξεκάθαρα κι αποκαθιστώντας τυχόν διαφωνίες.

Παρθένος

Παρθένε μου, σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη στον Λέοντα αντιτίθεται με τον Πλούτωνα, άρα και οι εσωτερικές σου συγκρούσεις πολλαπλασιάζονται. Η αποκάλυψη κάποιων πληροφοριών σε στεναχωρεί. Η Σελήνη στον Ζυγό ενισχύει την ανάγκη σου για να διαχειριστείς έξυπνα τα οικονομικά σου, καθώς και να βγάλεις περισσότερα χρήματα με λιγότερο κόπο. Φρόντισε την ευημερία σου σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο και προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία στην καθημερινότητά σου, ώστε να μην αισθανθείς κόπωση.

Ζυγός

Ζυγέ την Παρασκευή η Αφροδίτη στον Λέοντα ολοκληρώνει μία αντίθεση με τον Πλούτωνα. Τα ερωτικά σου, σήμερα, περνούν κρίση, μα κι έντονα παθιασμένες στιγμές. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, οπότε παρατηρείς τον εαυτό σου να αναρωτιέται για τη δυναμική και την ειλικρίνεια των συναισθημάτων σου ή των συναισθημάτων των άλλων. Είναι καλή στιγμή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ηρεμούν και σε γεμίζουν ενέργεια, όπως η τέχνη, ή η μουσική.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου;

Σκορπιός

Σήμερα αναμένεται μία επεισοδιακή ημέρα, Σκορπιέ μου, αφού η κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα σε ζητήματα σπιτιού και καριέρας. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι παρόντα κι αρκετά έντονα και θα χρειαστεί ιδιαίτερα διπλωματική διαχείριση για να μη βγεις ζημιωμένος. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού επιβεβαιώνει ότι οι προβληματισμοί σου κτυπούν κόκκινο κι ο,τι σου είναι δύσκολο να θέσεις όρια στον εαυτό σου και τους άλλους.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Παρασκευή και είναι αναμενόμενο τα ερωτικά σου να είναι γεμάτα συγκρούσεις, όπως αντίστοιχα και οι συναναστροφές σου με το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Ο τρόπος που επικοινωνείς έχει ‘αγκάθια’ και η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σε καλεί να γλυκάνεις λίγο το λόγο σου, παρόλο που οι άλλοι δε δείχνουν ιδιαίτερα συνεννοήσιμοι. Η Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθά να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ένα Σάββατο πρόκληση έφτασε για το ζώδιό σου. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να εξισορροπήσεις τον ψυχικό με τον υλικό κόσμο, θέτοντας την ευεξία σου ως προτεραιότητα, άσχετα από το τι σου επιβάλλει το εξωτερικό περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στο Ζυγό σου υπενθυμίζει πόσο πολύ θέλεις να πετύχεις κάποια επαγγελματικά σου όνειρα, βοηθώντας σε να βρεις μία ισορροπία στις επόμενες κινήσεις σου.

Υδροχόος

Η Παρασκευή έφτασε, Υδροχόε και θα σε πιέσει αρκετά. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεσαι είναι πάθος κι εξέλιξη. Αυτό φαίνεται από την κορύφωση της αντίθεσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα κι εσύ συγκρούεσαι συνεχώς με τους αγαπημένους σου. Από την άλλη, η Σελήνη στο Ζυγό σου χαρίζει θετικά νέα από ανθρώπους που είχες να δεις καιρό και σε γεμίζουν ελπίδα κι αισιοδοξία, παρά τις αρνητικές ανατροπές που εμφανίζονται.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Παρασκευή σήμερα έφτασε και δοκιμάζει εκτενώς την καθημερινότητά σου. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σε αναγκάζει να αποβάλλεις τοξικές και μη λειτουργικές συνήθειες από την καθημερινότητά σου και να τις αντικαταστήσεις με νέες, πολύ πιο ωφέλιμες. Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού αυξάνει μερικές από τις ανασφάλειές σου, αλλά σίγουρα σε βοηθά να δεις την αλήθεια σου κατάματα και να προχωρήσεις προς δραστικές αλλαγές.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα...