Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
24.2 C
Athens

Σελήνη στον Υδροχόο : Ταύρος, Ιχθύς κι άλλo 1 ζώδιο ευνοούνται οικονομικά!

Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει υπέροχες όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας,

προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας.

Η Σελήνη μάλιστα από τον Υδροχόο επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό κάνει την μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις.

Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Ταυτόχρονα σήμερα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια εξαιρετική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, για να είμαστε μεθοδικοί, να έχουμε επιτυχία σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη με την Σελήνη να κορυφώνει ένα σωρό όψεις από το ζώδιο του Υδροχόου, όπως τα τρίγωνα μεταξύ Αφροδίτης και Ήλιου. Σου χαρίζουν χαρά, εσωτερική δύναμη κι εξωστρέφεια. Συνάμα, το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σε υποστηρίζει να επικοινωνήσεις ήπια και με πειθώ το κάθε επιχείρημά σου, με αποτέλεσμα να καλλιεργήσεις πιο γερές βάσεις αμφότερα στο εργασιακό και προσωπικό σου περιβάλλον.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Τρίτη μοιάζει αρκετά ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου. Είσαι ιδιαίτερα φιλόδοξος και η Σελήνη από τον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, προάγουν αβίαστα την εξέλιξή σου. Την ίδια χρονική στιγμή, έχε κατά νου πως το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου σου προσφέρει άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, επομένως δεν αποκλείεται να έχεις καλές εξελίξεις και στα προσωπικά σου. Συνιστάται να ξεχάσεις τους εγωισμούς για σήμερα!

Δίδυμοι

Δίδυμε, μία όμορφη Τρίτη σε περιμένει, με την Σελήνη σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό προς το δικό σου ζώδιο, τον Υδροχόο. Μάλιστα, τα τρίγωνα που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε βοηθούν να λάμψεις από αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία. Γνωρίζεις ποια είναι η λεπτή γραμμή μεταξύ αγάπης και προσκόλλησης, αποφεύγοντας τις υπερβολές στην έκφρασή σου και δημιουργώντας ένα πιο υγιές περιβάλλον στις σχέσεις σου. Το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα, παράλληλα, ενδυναμώνει τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Τρίτη φέρνει σταθερότητα και συναισθηματική ευεξία στη ζωή σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο ενισχύει την ικανότητά σου να επικοινωνείς ξεκάθαρα και να οργανώνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Είναι μία ευνοϊκή ημέρα για να ‘τα βρεις ε τον εαυτό σου’, καθώς και να τακτοποιήσεις τυχόν οικονομικές οφειλές. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο χαρίζει παραπάνω αρμονία στις σχέσεις σου σε κάθε επίπεδο, καθώς και αυξημένη δημιουργικότητα και έμπνευση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η ημέρα φέρνει αρμονία και δημιουργικότητα, χάρη στη Σελήνη στον Υδροχόο που σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Η όψη σου προσφέρει την ευκαιρία να ενισχύσεις τις σχέσεις σου και να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου. Παράλληλα, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει την αξία της διαχείρισης του χρόνου και της προσεκτικής σκέψης στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σου αναζητήσεις.

Παρθένος

Παρθένε η Τρίτη σου φέρνει αρμονία και ισορροπία, ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, αναδεικνύει την ικανότητά σου να σκέφτεσαι λογικά και να προγραμματίζεις με προσοχή τα επόμενα βήματα σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο ρίχνει φως σε ζητήματα κοινωνικότητας και προσωπικών στόχων, προσφέροντάς σου ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και ψυχολογική ανανέωση.

Ζώδια σήμερα

Ζυγός

Φίλε, Ζυγέ, αυτή η Τρίτη φαίνεται να σου χαρίζει μια σειρά από ευχάριστες αστρολογικές όψεις που ευνοούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο συμβάλλει στην οργάνωση και την προσοχή στις λεπτομέρειες, καθιστώντας σε ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη δουλειά και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, σου υπόσχεται ευχάριστες στιγμές στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, αυτή η Τρίτη αναμένεται να είναι γεμάτη θετική ενέργεια και ευκαιρίες για εσένα. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθάει στο να σκέφτεσαι πιο στρατηγικά και να βάζεις τάξη στις ιδέες σου, καθιστώντας την επικοινωνία σου πιο αποτελεσματική, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνάμα, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, απλώνει ένα πέπλο αισιοδοξίας και κοινωνικότητας στην ημέρα σου, χαρίζοντάς σου τη δύναμη να αναπτύξεις τις σχέσεις σου.

Τοξότης

Τοξότη, αυτή η Τρίτη φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες πάσης φύσεως για εσένα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε καθιστά ιδιαίτερα αποδοτικό στο να διαχειρίζεσαι λεπτομέρειες ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, κάτι που θα αποδειχθεί χρήσιμο τόσο στη δουλειά όσο και σε άλλες πτυχές της ζωής σου. Συνάμα, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, προσφέρει μια αύρα ευχαρίστησης και δημιουργικότητας, ενισχύοντας τις κοινωνικές και ερωτικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Τρίτη φαίνεται να σου χαρίζει μια σειρά από ευχάριστες εμπειρίες που ευνοούν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο συμβάλλει στην οργάνωση και την προσοχή στις λεπτομέρειες, καθιστώντας σε ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη δουλειά και στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, σου υπόσχεται ενδυνάμωση της οικονομικής σου κατάστασης.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, αυτή η Τρίτη σε φέρνει στο επίκεντρο με την Σελήνη να βρείσκεται στο δικό σου ζώδιο και να σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Το ένστικτό σου είναι δυνατό και αποτελεί τον λόγο που η προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή παίρνουν τα πάνω τους. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε κινητοποιεί να κάνεις σταθεροποιητικές ενέργειες στο σπίτι ή στα προσωπικά και τα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, αυτή η Τρίτη σου επιφυλάσσει αρκετές ευκαιρίες για να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου και να εκφράσεις τα θέλω σου. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο σε βοηθά να επικοινωνήσεις προσεκτικά και ξεκάθαρα, πράγμα που σε καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, σου προσφέρει μοναδικές στιγμές όπου κτίζεις πιο ισχυρή αυτοεκτίμηση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να κρατήσει μνησικακία για την αδιαφορία...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, θα νιώσεις κάπως φορτωμένος από τρεξίματα και για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη της προηγούμενης. Αξιοποιήστε την καλή όψη του Άρη με τον...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Κάνετε...
Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα φίλε Κριέ, το ζητούμενο σου είναι, να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις σχέσεις σου και ξέρεις τον τρόπο για να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένεια σας, καθώς είναι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; Κριός Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι μια πιο γρήγορη εξέλιξη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει σήμερα; ΚΡΙΟΣ Προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΑγαπητέ Κριέ, καλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα...