Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
34.3 C
Athens

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θα σπάσει; Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ειρωνικά σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας τις αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος», απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία χαρακτήρισε το κυβερνών κόμμα ως «κόμμα της ‘μαύρης σακούλας‘».

«Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημειώνουν από την Πειραιώς.

Και καλούν τον Στέφανο Κασσελάκη, «αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας, να αποκαλύψει ‘ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του’, όπως ο ίδιος δήλωσε».

Για να προσθέσουν χαρακτηριστικά: «Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;».

Η κόντρα με τον Π. Μαρινάκη

Σημειώνεται ότι η σύγκρουση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος», όταν μίλησε για τα οικονομικά του κόμματός του, τις οποίες και κλήθηκε να σχολιάσει ο Παύλος Μαρινάκης στη διάρκεια του briefing.

«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσέθεσε πως «αν έχει κάτι περισσότερο σε αυτό που λέμε, αν έχει σοβαρές αιτιάσεις, ας πάει στη Δικαιοσύνη».

Το θέμα, πάντως, άνοιξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για την περίοδο του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του κόμματος και προκαλώντας αναταράξεις στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: ‘πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα’. Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας απολύσεις τις οποίες αποκάλεσε «επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

«Τριγμοί» μεταξύ πρώην πρωθυπουργών στην Νέα Δημοκρατία: Η αναμονή για τις τοποθετήσεις Καραμανλή-Σαμαρά και...

Οι «τριγμοί» δεν έχουν λείψει τα τελευταία 24ωρα στην Νέα Δημοκρατία, ειδικά μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το...

Υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη – Στην ατζέντα και οι πυρκαγιές

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει σήμερα στις 11:00 π.μ. το Υπουργικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Γραφείου...

ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος για την προεδρία και ο Παύλος Γερουλάνος

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε και ο Παύλος Γερουλάνος. Αφού χαρακτήρισε ενωτική την πρόταση Ανδρουλάκη, παρουσίασε την πολιτική του πλατφόρμα δίνοντας...

Δούκας στην Κεντρική Επιτροπή: Ζητώ τη στήριξή σας για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική...

Ζητώ τη στήριξή σας για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής που...

Νέα δημοσκόπηση: Σε άνοδο η ΝΔ, σε πτωτική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ – Στάσιμο το...

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research, κρατά ή και αυξάνει ελαφρώς τις δυνάμεις της, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζει πτώση, ενώ ο...

ΠΑΣΟΚ: Εσωκομματικές εκλογές 6 Οκτωβρίου εισηγήθηκε ο Ν. Ανδρουλάκης

Την πρότασή του για τον οδικό χάρτη, που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ για τις εσωκομματικές κάλπες παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος...

Μητσοτάκης: Η έκθεση του ΟΟΣΑ δείχνει ότι η Ελλάδα, στην προσπάθειά της να γίνει...

Τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη πλέον εβδομαδιαία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σε “βέρτικο” Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Αν και παραδοσιακά οι ευρωεκλογές δεν προσφέρονται για την εξαγωγή σοβαρών πολιτικών συμπερασμάτων, στην...

Νέα δημοσκόπηση: Σε άνοδο η ΝΔ, σε πτωτική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ – Στάσιμο το ΠΑΣΟΚ

Η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research, κρατά ή και αυξάνει ελαφρώς τις δυνάμεις της,...

ΣΥΡΙΖΑ: “Πόλεμος” μεταξύ Κασσελάκη – Τσίπρα – Oλοταχώς για νέα διάσπαση

Μάχη μέχρις εσχάτων ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε στον ΣΥΡΙΖΑ,...

Θεοχαρόπουλος: Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με τουίτ

«Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη θα πρέπει να το κάνει», ανέφερε Θανάσης...