Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
25.9 C
Athens

Μενίδι: Με πάνω από 10 μαχαιριές σκότωσε τη γυναίκα του – Το προφίλ του δράστη

Με πάνω από 10 μαχαιριές σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, ο άνδρας που αναζητούν οι αρχές και έχει εξαφανιστεί αμέσως μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χεριά τους οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, φαίνεται ότι ο εν διαστάσει σύζυγος είχε στήσει καρτέρι στη 40χρονη γυναίκα, η οποία στις 6 .15 το πρωί πήγαινε μα πιάσει δουλειά στο φούρνο που εργαζόταν.

Την πλησίασε κοντοστάθηκε για λίγο και αμέσως μετά, με το ένα του χέρι την ακινητοποίησε και με το άλλο του χέρι άρχισε να της καταφέρει συνεχείς μαχαιριές, καρφώνοντας το μαχαίρι στο σώμα της. Στη συνέχεια έτρεξε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι εντόπισαν το αυτοκίνητό του και δεν αποκλείουν να βρίσκεται σε κάποιο κοντινό σημείο με αυτό της δολοφονίας.

Πάντως έχουν στείλει επείγον σήμα σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας καθώς επίσης και τη φωτογραφία του και τον αναζητούν.

Πληροφορίες από τον περίγυρο του πρώην ζευγαριού αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας εργαζόταν σε οικοδομή και τα σαββατοκύριακα σε ταβέρνα και τον επιγράφουν ως ένα βίαιο χαρακτήρα.

Οι τρεις καταγγελίες του θύματος:

Η γυναίκα είχε απευθυνθεί από το 2013 στις αρχές και συγκεκριμένα

Την 3-4-2013 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Την 18-09-2022 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Γίνεται μνεία ότι υπήρχε δικαστική απόφαση βάσει της οποίας ο δράστης απαγορευόταν να διαμένει με το θύμα, πλην όμως η ίδια του το είχε επιτρέψει από το 2018. Της χορηγήθηκε έγγραφο για την εξέτασή της από ιατροδικαστή και έντυπο με φορείς και τηλέφωνα για θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Την 07-05-2024 το θύμα υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση), ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.

Της χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό, προκειμένου να λάβει εάν επιθυμεί την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Θωμάς, Θωμαή, Ερωτηίς, Ερωτηίδα.

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες σήμερα Κυριακή – Πότε θα υπάρξει βελτίωση

Σήμερα Κυριακή στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη και πιθανώς τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα αναμένονται...

Ισραήλ: Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα ενόψει της επετείου της 7ης Οκτωβρίου

Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού ενόψει της επετείου της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ την...

Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Ένα αγόρι, ηλικίας δεκατεσσάρων ετών, έπεσε από ταράτσα στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, στην οδό Μολδοβλαχίας, στον Εύοσμο, από ύψος τεσσάρων ορόφων. Ο ανήλικος παραλήφθηκε από...

Φονική η κακοκαιρία Cassandra: Ένας νεκρός στην Αιτωλοακαρνανία και αμέτρητες ζημιές στη δυτική Ελλάδα

Έναν νεκρό, φύλακα σε επιχείρηση παραγωγής ασφάλτου στη Λεπενού Αγρινίου, άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας...

Έρχεται η Black Friday: Πότε αρχίζουν οι προσφορές

Την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται με προσφορές για τους καταναλωτές η Black Friday. Έτσι, όπως κάθε χρόνο, οι επιχειρήσεις ετοιμάζονται για...
CNN: O νεοεκλεγείς Πρωθυπουργός της Ελλάδας νίκησε τη λαϊκιστική κυβέρνηση

Δύο καμπανάκια για το Μαξίμου

Δεύτερη ερώτηση από γαλάζιους βουλευτές με πρόσημο την κοινωνία και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει Μετά την ερώτηση των 11 βουλευτών (που έγιναν 10 λόγω...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Γυναικοκτονία στη Λαμία: 65χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Ένας 65χρονος στη Λαμία πυροβόλησε με καραμπίνα – μια φορά – την 59χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με...

Γυναικοκτονία συγκλονίζει την Τουρκία: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη πρώην σύζυγό του, στη μέση του δρόμου

Συγκλονισμένη είναι η τουρκική κοινή γνώμη από τη νέα γυναικοκτονία στη χώρα. Η δολοφονία στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ...

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 36χρονη

Σε βαριά ατμόσφαιρα η τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας αποχαιρετά σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, την...

Νέα γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη – 81χρονος σκότωσε με κατσαβίδι τη γυναίκα του

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει...