Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
32 C
Athens

Άνω Λιόσια: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου μόλις 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα

Παρά τον σάλο που έχει προκληθεί με την υπόθεση του γνωστού ποινικολόγου, δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Το δελτίο ειδήσεων του STAR και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος αποκάλυψαν τον άγριο ξυλοδαρμό στη μέση του δρόμου μιας γυναίκας από τον σύζυγό της στα Άνω Λιόσια, την καταδίωξη που ακολούθησε και πως δύο ηρωικοί αστυνομκοί κατάφεραν να την απελευθερώσουν.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 5 και 30 χθες τα ξημερώματα, όταν δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις για βοήθεια μιας 28χρονης κοπέλας.

Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έγινε ακριβώς αυτό το σημείο ελευθερίας και Βελουχιώτη που απέχει μόλις 100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Άνω Λιοσίων. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν απ’ έξω δύο αστυνομικοί, οι οποίοι επενέβησαν αμέσως.

«Αντιληφθήκαμε γυναίκα να καλεί επανειλημμένα σε βοήθεια και άτομο να τη χτυπά με μανία και να προσπαθεί να την επιβιβάσει σε ένα όχημα με τη βία. Άμεσα επιβιβαστήκαμε στο περιπολικό και χρησιμοποιώντας τους φάρους τους προσεγγίσαμε. Τα άτομα αγνοώντας τα νοήματα που τους κάναμε να σταματήσουν, ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς», είπε ο αστυνομικός.

Άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων

Ακολούθησε άγρια καταδίωξη στους δρόμους των Άνω Λιοσίων. Ο δράστης, έχοντας αρπάξει με τη βία τη σύζυγό του, πήγε να κρυφτεί στο σπίτι του 44χρονου πατέρα του. Οι δύο αστυνομικοί, αφού ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και ζήτησαν ενισχύσεις, έφτασαν έξω από το σπίτι του πατέρα του δράστη.

«Η κυρία κάλεσε σε βοήθεια ξανά, ζητώντας μας να την πάρουμε από το εκείνο το σημείο και να την προστατεύσουμε. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα πως η ίδια είχε τραύματα στο δεξί γόνατο, στο δεξί αντίχειρα, στο αριστερό μπράτσο και ήταν κοκκινισμένη η περιοχή του προσώπου της. Ταυτόχρονα ο δράστης, την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του, εμποδίζοντας την να φύγει. Δεν συμμορφώθηκε στις εντολές μας να την απελευθερώσει και να παραδωθεί», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Γιος και πατέρας συνελήφθησαν κι αύριο θα δικαστούν στο αυτόφωρο

Στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στο Μενίδι κρατούνται ο 30χρονος σύζυγος και ο 44χρονος πατέρας του, ενώ αύριο θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Με ένα κλικ μέσω του gov.gr και με τις … ευλογίες της Εκκλησίας η...

Διαδικασίες εξπρές μέσω ψηφιοποίησης της έκδοσης άδειας γάμου, βάπτισης, λύσης διαζυγίου επεξεργάζεται το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης με τις ...ευλογίες μάλιστα της Εκκλησίας, η οποία...

Η μάχη της ελληνικής παραλίας

Το μεγάλο «στοίχημα» για την κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών κατά την εφετινή θερινή περίοδο, εκτός από το κυνήγι των φοροφυγάδων, είναι και η...

Η φωτογραφία της ημέρας

Για Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα 6 Ιουλίου 2024

Σαν σήμερα 6 Ιουλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 371 π.Χ.: Οι Θηβαίοι υπό τον Επαμεινώνδα συντρίβουν τους Σπαρτιάτες στην περιοχή...

Καιρός: Καλοκαιρινό σκηνικό σήμερα με άνοδο της θερμοκρασίας

Άκρως καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με ηλιοφάνεια, άνοδο της θερμοκρασίας και βοριάδες. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, γενικά αίθριος...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Σάββατο 6 Ιουλίου σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι και όσες φέρουν το όνομα: Λύκιος, Λυκίας, Λυκία, Σάτυρος, Σάτος, Σισώης.

Η Αρχή για το μαύρο χρήμα απαντά στον Ρέμο: Ατράνταχτα στοιχεία στοιχειοθετούν την υπόθεση...

Άμεση ήταν η απάντηση από πηγές της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες στην ανακοίνωση του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου ο οποίος έκανε...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Άνω Λιόσια: Δίωξη για πλημμελήματα στον 57χρονο – Δεν έδειξε εγκληματική ενέργεια η νεκροψία

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 57χρονος ο οποίος έκαψε τη σορό του...

Νίκαια: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και έφυγε πεζός

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία με μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νίκαια, η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι,...

Σοκ στην Πάτρα: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων προκαλεί ανησυχία και προβληματισμό. Καταγράφηκε στην περιοχή...

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη για απόπειρα βιασμού εις βάρος 53χρονης

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Άνω Λιόσια και σύμφωνα με την...